Weleda Millet nourishing shampoo - 190 ml

Weleda Millet nourishing shampoo
Se alle produkter fra Weleda
Varenummer: 15378

Stærkt, sundt hår har sin egen beskyttelse, men traditionel shampoo kan alt for hurtigt fjerne den.

Millet Shampoo fra Weleda er en naturlig og effektiv måde at beskytte håret på, som holder det sundt og glansfuldt. Shampooen renser håret mildt, og er egnet til at bruge hver dag, så dit hår vedligeholdes, som det skal. 

Virkning: 
Shampooen er baseret på økologiske hirseskaller, der er proppede med beskyttende og bevarende essenser, som virker plejende på dit hår og hovedbund. Hirse holder håret stærkt og gør det modstandsdygtigt, så dit sunde hår også forbliver sådan. Shampooen er tilsat grapefrugt, sandeltræ og pebermynte, som bidrager med et dejligt forfriskende duftelement til shampooen. 

Efter brug vil håret efterlades velplejet og gennemnæret med en naturlig spændstighed. 83% af testpersoner oplever deres hår som værende i sund stand efter brug af shampooen i 28 dage, og 93% melder den mildt rensende. Shampooen er silikonefri, og er certificeret naturlig hårpleje, der er dermatologisk testet. Shampooen er perfekt til dig, der vil have smukt og sundt hår på en helt naturlig måde. 

Egenskaber

  • Vedligeholder og beskytter sundt hår
  • Renser hår og hovedbund mildt
  • Bevarer hårets naturlige spændstighed
  • Virker plejende og styrkende
  • Certificeret naturlig hårpleje
  • Dermatologisk testet

Anvendelse

Shampooen kan anvendes af alle, men anbefales til dig der har sundt hår, og ønsker at vedligeholde det. 

Børst gerne håret inden badet, og brug eventuelt lidt Havre Replenishing Treatment i enderne. Massér hovedbunden så hårrødderne stimuleres, og vask herefter håret med Weledas Millet Shampoo. Kan anvendes dagligt 

Indhold: 190ml

Ingredienser

Water, Disodium Cocoyl Glutamate, Disodium Coco-Glucoside Citrate, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Alcohol, Glycerin, Xanthan Gum, Fragrance*, Glyceryl Caprylate, Sodium PCA, Panicum Miliaceum Seed Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Salvia Officinalis Leaf Extract, Lactic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Sucrose Laurate, PCA Glyceryl Oleate, Arginine, Sodium Phytate, Limonene*, Linalool*, Citral*, Coumarin* 

Indgår i kategorierne
Shampoo Hårpleje Shampoo
Natrue Certificering Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.