Juhldal Skæl Shampoo No. 3 - 200 ml

Juhldal Skæl Shampoo No. 3
107,00 -10%
Vejl. pris 119,00
(5) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Juhldal
Varenummer: 2172
Ofte købt sammen
Juhldal Skæl Shampoo No. 3 - 200 ml
Juhldal Balsam-Kur No. 2 - 200 ml
PSO Shampoo no. 4 - 200 ml
Pris i alt
116,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Juhldal Skæl Shampoo no 3 er fremstillet med naturlig bromelin, som nænsomt fjerner skæl og døde hudceller fra hovedbunden.

Bromelin er et naturligt enzymkompleks, der udvindes fra ananasfrugten. Bromelin har været anvendt indenfor medicin i over 100 år og har en veldokumenteret effekt på mange forskelligartede hovedbundsproblemer. Bromelin opbygger og normaliserer hovedbundens biologiske systemer. 

Juhldal skælshampoo dæmper skældannelsen samt fjerner eksisterende skæl. Lad shampooen virke i håret ca. 5 minutter, inden håret skylles grundigt. Uden parabener.  

Ingredienser:

Vand, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Maltodextrin, Propylene glycol, Bromelain, Yucca Schidigera Stem Extract, Natriumchlorid, Arctium Majus Root Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Citrus Limon Peel Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium sorbate, Parfum (Fragrance)

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Marie-Louise Teilmann - 06-02-2018
Jeg har brugt den i flere år. Virker for det meste
Af Samuelsen - 23-02-2017
Rigtig god shampoo. Har brugt den i lang tid, og den holder mine hovedbundsproblemer nede.
Af Aslihan Citirikkaya - 29-10-2014
Jeg har prøvet mange produkter indtil videre og var det uden held. Jeg er virkelig glad for jeg fandt Juhldahl Shampoo. Det kan bare stærkt anbefales. Man kan mærke fra den første gang, at den er så god. Det hjælper også irritationer og kløe i hovedbunden.
Af marianne højgaard - 21-09-2010
En mild og plejende skæl shapoo, som kan bruges fler gange om ugen hvis det er nødvendigt. Den udtørre ikke håret, og hovedbunden. Jeg har prøvet mange skæl shampooer, men uden resultat. Med Juhldal kan jeg stort set holde skællen væk. Prisen lever osse op til shampooen. Jeg giver den 5.
Af anita kofoed - 20-02-2009
Bruger denne dejlig shampoo stort set dagligt og og især når der opstår skæl/kløe og sårbelægninger i min hovedbund. Den er rigtigt god til at holde hovedbunds balancen i orden og jeg kan mærke med det samme at den har en effekt. Den er desuden mild mod selve håret og virker ikke udtørrende på håret, som det tit kniber med andre shampooer der har anti skæleffekt. Kan varmt anbefales til sart hovedbund

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.