Pharmaceris H H-Purin Shampoo mod skæl - 250 ml

Pharmaceris H H-Purin Shampoo mod skæl - 250 ml
Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris H-Serie
Varenummer: 36361

Pharmaceris H-Purin Shampoo mod tørt skæl & følsom hovedbund

Anbefales til personer med følsom hovedbund der har tendens til skæl, kløe, irritationer samt afskalning. Kan bruges som en kur mod skæl.

En speciel formel som indeholder Piroctone Olamine, et aktivt ingrediens der effektivt bekæmper symptomer på skæl hos personer med følsom hovedbund samt forhindrer bakterie og svampevækst.  Shampooen har en antibakteriel og anti-inflammatorisk virkning, renser hovedbunden og fjerner skæl og følelsen af kløe. Indeholder D-Panthenol der beroliger irriteret hovedbund, reducerer rødme og bidrager til reducering af skæl. Produktet genopretter den naturlige balance i hovedbunden og efterlader håret blødt og nemt at rede ud.

Shampooen bekæmper skæl af inflammation i hovedbunden, fjerner rødme og kløe, efterlader håret skinnende og fyldigt.

Effektivitet:

  • 90 % reducerer skæl
  • 70 % fjerner følelsen af kløe i hovedbunden

Aktive ingredienser:

Piroctone Olamine – forhindrer bakterievækst, genopretter balance i hudens overflade, reducerer eksfolieringen af hud og hovedbund.

D-Panthenol – virker beroligende, øger hårets regenerering, gør det mere modstandsdygtig over for irritationer, beskytter håret mod den skadelige virkning af ekstreme vejrforhold.

Anvendelse:

Påfør shampooen i vådt hår, massér og gnid den forsigtig i hovedbunden til det begynder at skumme. Lad det virke i 1-2 minut, skyl grundigt med vand. Gentag processen hvis det findes nødvendigt.

Afhængigt af intensiteten af hovedbundsproblemerne, brug da shampoo dagligt (for intens behandling) eller 1-2 gange om ugen (som forebyggelse). Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, skyl dem grundigt med vand.


Indeholder: 250 ml.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?