Kundeservice
0 varer
Kurv
Gibidyl Forte Shampoo - 150ml
Gibidyl Forte Shampoo - 150ml

Gibidyl Forte Shampoo - 150ml

238,95 DKK
-8%
259,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(3)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser

Gibidyl Forte Shampoo
- Shampoo, som får nye hår til at vokse frem.

Et kraftigere og sundere hår kan opnås med brugen af Gibidyl Forte Shampoo.

Forskere fra det anerkendte franske Laboratorie Dermscan har afprøvet shampooen på både mænd og kvinder og resultaterne viste, at daglig brug af Gibidyl Forte Shampoo stimulerer hovedbunden og får nye hår til at vokse ud. Herved bliver håret tykkere og mere fyldigt samtidig med at tendensen til tyndt hår modvirkes.

Gibidyl Forte Shampoo indeholder speciel ekstrakt (Cosborg®-PGB/25™) fra den anerkendte lægeplante Ginkgo biloba, som stimulerer blodkredsløbet i hårbunden, så der transporteres flere næringsstoffer og en øget ilttilførsel til hårsækkene i deres vækstfase. Den forøgede tilførsel forbedrer hårsækkenes funktion, hvilket har stor betydning for håres fyldighed og sundhed.

Shampooen fås i to styrker. De første tre måneder anbefales det at anvende Gibidyl Forte Shampoo for at opnå en kraftig virkning. Herefter fortsættes med Gibidyl Shampoo til at vedligeholde den opnåede effekt. Gibidyl Forte Shampoo kan også anvendes dagligt for optimal effekt.
Efter hårvask anbefales Gibidyl Balsam med genopbyggende og plejende stoffer. Indeholder hverken parfume eller farvestoffer.


Varenummer: 657

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af parvaneh - 22-04-2014 
jeg har lige købt den,jeg synes den er dejlig. jeg taber meget hår, jeg håber denne shampoo hjælper mig.
Af Louise - 07-12-2009 
Gibidyl shampoo har klart gjort mit hår sundere. Jeg fælder ikke nær så meget som jeg gjorde før (faktisk taber jeg stort set ingen hår mere). Eneste ulempe ved produktet er de 4 minutter det skal sidde i håret inden man skyller det ud - det kan være lang tid, hvis man som jeg altid har lidt småtravlt om morgenen. Desuden er det nødvendigt at bruge balsam bagefter, da håret ellers kan være meget svært at rede ud efter brug af gibidyl forte. Alt i alt dog en god oplevelse!
Af gitte gravgaard - 31-05-2009 
den bedste shampoo til dato,har prøvet mange men den her slår det hele
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832