Balance Me Protect and Shine shampoo - 280 ml

Balance Me Protect and Shine shampoo - 280 ml
Se alle produkter fra Balance Me
Varenummer: 20761

Produktbeskrivelse

Balance Me Protect and Shine shampoo - 280 ml

Udskift din sædvanlige shampoo med denne naturligt skummende shampoo, som indeholder bl.a. grapefrugt og mandarin. Oplev, hvordan dit håret bliver stærkere og blankere end nogensinde før!
?
Shampooen er sulfatfri og proppet med rød mandarin, som giver håret blankhed til alle hårtyper og grapefrugtolie, som renser hovedbunden og håret fra rod til spids uden at fjerne de naturlige olier, så håret holdes renere i længere tid.

Shampooen indeholder Grapefrugtolie , som renser håret og hovedbunden, dette uden at fjerne hårets naturlige olier. Efterfølgende efterlades håret sundt, rent samt ekstra blødt. Shampooen vil holde hårets olieniveau i balance og derfor behøver hovedbunden ikke selv skabe overskydende olie, hvilket vil holde håret fedtfrit i længere tid.

Shampooens indhold af rød mandarin , vil let frigøre snavs og fremme hårets blankhed, mens en følsom hovedbund vil opleve den beroligende, anti-inflammatoriske effekt. Balance Me indeholder sort peber, som hjælper håret til at genoprette en sund  og nærende hovedbund ved at styrke cirkulationen af ilt og blod til hovedbunden.

Indholdet af Aloe Vera er med til at gennemfugte, lindre og rense selv det tørreste hår og den mest følsomme hovedbund.

Shampooens indhold af Kamille har en anti-inflammatorisk og beroligende effekt, som afhjælper tør og irriteret hovedbund, samtidig med at farvet hår får en naturlig klarhed og bevarer tonen længst muligt.

Anvendelse
Tag ca. en klat shampoo på størrelse med en valnød og masser den blidt og effektivt ned i hovedbunden. Herved vil den naturlige skum frigives og du vil dufte den mest fantastiske forfriskende duft. Skyl efterfølgende håret og gentag efter behov.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.