Australian Bodycare Hair Loss sampak

Australian Bodycare Hair Loss sampak
Varenummer: 40512

Australian Bodycare Hair Loss sampak giver dit hår de bedste betingelser med produkter ved hårtab

Lider du af uønsket hårtab? Der kan være mange grunde til, man mister sit hår. Det kan være arveligt, men det kan også ske i forbindelse med graviditet, stress, overdreven styling eller brug af stylingprodukter. Både mænd og kvinder kan blive ramt af hårtab, og det kan være svært at finde rundt i junglen af produkter, der både lover det ene og det andet.

Med dette sæt fra Australian Bodycare får du tre produkter, der effektivt modvirker hårtab. Produkterne giver håret de bedste forudsætninger for gode resultater. Det gør de blandt andet takket være en unik blanding af 100 % naturlig Tea Tree Oil, der modvirker bakterier, samt Capilia Longa, der har en dokumenteret effekt mod hårtab. I serummet, der også følger med i pakken, er der blandt andet B-vitamin, som sikrer sundt, velplejet og stærkt hår.

Det er meget individuelt, hvornår du vil begynde at se resultater. De fleste vil dog begynde at se resultater allerede efter 12-20 uger. Når det kommer til hårtab, og behandling heraf, er det vigtigt, at man værner sig med tålmodighed. Det er også vigtigt, at du fortsætter med at bruge produkterne, selv efter du begynder at se resultater.

Egenskaber

  • Dermatologisk testet
  • Parabenfri og vegansk
  • Mindsker og forebygge hårtab
  • Biotin, der styrker hår og plejer både hår og hovedbund
  • Capilia Longa, der har en dokumenteret effekt mod hårtab
  • 100 % naturlig Tea Tree Oil, der holder både hår og hovedbund sund og stimuleret

Anvendelse

  1. Start din rutine med at vaske håret i shampooen. Hair Loss Wash masseres ind i hovedbunden i vådt hår. Lad shampooen sidde i 2-3 minutter, før du skyller grundigt.
  2. Hair Loss Serum skal masseres ind i hovedbunden hver dag, efter du har været i bad. Serummet skal blive i hovedbunden, og du skal derfor ikke skylle det ud. Det er heller ikke nødvendigt at vaske håret, før du bruger serum. Du kan altså bruge serummet hver dag, selvom du ikke har været i bad eller vasket hår.
  3. Hair Loss Spray påføres i vådt hår efter bad, men kan også bruges i tørt hår.

Indeholder:

Hair Loss Wash 250 ml.
Hair Loss Serum 100 ml.
Hair Loss Spray 150 ml.

Indgår i kategorierne
Mod hårtab
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.