Kundeservice
0 varer
Kurv
Arcon Tisane Plus Hårtinktur
Arcon Tisane Plus Hårtinktur

Arcon Tisane Plus Hårtinktur - 50 ml.

109,95 DKK
-8%
119,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(3)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Arcon Tisane Plus Hårtinktur - 50 ml.

Stimulerer hårbundens naturlige funktion.
Hårtinktur med bukkehorn

Arcon Tisane hårtinktur med bukkehornsfrø dryppes med pipetten på hårbunden. Massér tinkturen ind i hårbunden med fingerspidserne i lette cirkelbevægelser.

Hårtinkturen giver øget hårvækst, reducerer hårtab og gør håret kraftigere.


Varenummer: 7318
Ingredienser: Aqua, Alcohol Denat, Trideceth-9, PEG-5 Ethylhexonate, Phenoxyethanol, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Decyl Glucoside, Panthenyl Ethyl Ether, Kalcium Panthothenay, Parfum, bukkehornsfrø, Benzoic Acid, Cetrimonium Chloride, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycerol Laurate, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic Acid, Hamamelis virginiana, Polysorbate 80, glycine, fructose, Urea, Niacinamid, inositol, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Pythantriol, Chitosan, Sulfur

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Janne Jensen - 13-07-2015 
Har prøvet produktet, og har på ingen måde set nogen effekt. Derudover var der en meget ringe brugsvejledning med, så jeg var i tvivl om det var dagligt produktet skulle bruges. Jeg har brugt produktet i et område i tindingerne dagligt indtil flasken var tom (svarende til ca. 1,5 måned) og har ikke mærket eller set tegn på effekt.
Af Alireza Aghasi - 17-05-2015 
Jeg købte Arcon Tisane Plus Hårtinktur og jeg sammenligner produkt fra hjemmesiden. Det ser falsk ud eller lignende kopi produkt.
Af Eva - 08-10-2014 
Produktet virker! Netop som jeg var ved at opgive efter et par uger, myldrede det frem med nye, fine hår. Har dog hverken prøvet kapslerne eller shampooen, så ville det måske være gået endnu hurtigere.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832