Dr. Organic Argan Oil Hair Treatment Serum - 100 ml.

Dr. Organic Argan Oil Hair Treatment Serum 100 ml.
Varenummer: 15273

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Dr. Organic Argan Oil absorberes i håret og resulterer i et silkeglat udseende med et skinnende skær.

Fremstillet med vores fineste Marokkanske Arganolie bliver denne overdådige, men lette hårbehandling omgående absorberet af håret og resulterer i et silkeglat udseende med et skinnende skær.

Sammensat af et miks af naturligt udvundne ingredienser som Økologisk Arganolie, Appelsinekstrakt, Nellikeolie, Geraniumolie, Olie af Citronskal, Patchouliolie, Kanelbladsolie, Rosentræsolie, Olie fra Vild Mynte, Mandarinskalsolie, Vaniljeekstrakt, Olie fra Grøn Mynte, Kukuikerneolie, Moringakerneolie, Sacha Inchi-kerneolie. Økologisk Marokkansk Arganolie er en utrolig rig kilde af vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer.

De naturlige egenskaber for denne forunderlige olie er blevet kombineret med udvalgte essentielle økologiske olier og frugtudtræk for at skabe et duftende, rigt og let absorberet hårbehandlingsserum.
Med en himmelsk duft af Pathouli, Kanel og Rosentræ og kombinationen af afrikanske økologiske ekstrakter som omfatter Kukui.

Moringa og Sacha Inchi kerneolier. Denne ultralette bioaktive formel bliver hurtigt absorberet af håret og efterlader det glat, skinnende og smukt plejet.

UDFILTRER HÅR - FJERNER KRUS - NÆRER OG BESKYTTER - SKINNER OMGÅENDE

Indhold: 100 ml

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.