Vichy Homme Gaveæske

Vichy Homme Gaveæske
Se alle produkter fra Vichy & Vichy Homme
Varenummer: 42440

Lækker gaveæske fra Vichy med 2 stk. full-size plejeprodukter fra Homme serien til mænd

Vichys nye flotte gaveæske til mænd er perfekt til ham der har alt, men godt kunne forkæles med lidt multifunktionel hudpleje, som han kan bruge hver eneste dag. Gaveæsken indeholder en antiperspirant deodorant og en 2-i-1 dagcreme i fuld størrelse, begge fra Homme serien, hvori alle produkterne er tilpasset mænds behov. Begge produkter er beriget med aktive ingredienser såsom Vichys eget termalkildevand, der er fyldt med nærende mineraler.

Homme gaveæsken indeholder:

  • Homme Hydra Mag C Cream: multifunktionel creme til øjne og ansigt beriget med Magnesium, C-vitamin og Dextran. Cremen tilfører fugt, bekæmper tegn på træthed og beskytter huden fra forurening udefra. Også velegnet til ham med sensitiv hud.
  • Homme Antiperspirant Deo Roll-On 72hr: effektiv og ekstra holdbar rulledeo, hvis transparente formular holder dig sved- og lugtfri i helt op til 72 timer. Med absorberende mineraler samt en mandlig duft uden parabener og alkohol.

Produkterne kommer i en æske med stilrent design, perfekt til den elegante mand, der går op i sig selv. Forær den til manden i dit liv, eller forkæl dig selv med lidt nyt hudpleje. Æsken indeholder produkter til en værdi af 295,-

Indhold: 
1 x Face Cream 50 ml
1 x Roll-On Deodorant 50 ml

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.