REN Joy Gaveæske

REN Joy Gaveæske
Se alle produkter fra REN Clean Skincare & REN gaveæsker
Varenummer: 35772

REN Joy Gaveæske med 3 produkter der efterlader din hud velplejet og blød.

Denne skønne gaveæske fra REN indeholder 3 produkter fra REN serien Atlantic Kelp and Magnesium, der aktivt arbejder på at holde din hud gennemfugtet og velplejet dagen igennem. Ekstrakt at atlantisk søgræs hjælper med at holde på fugten i huden takket være sit høje indhold af hyaluronsyre. REN's unikke blanding af essentielle olier har en række af aromatiske og energigivende egenskaber.

En perfekt gave til dig selv eller én du holder af.

REN Joy Gaveæske indeholder:

  • 1 x Atlantic Kelp and Magnesium Body Wash (100 ml)
  • 1 x Atlantic Kelp and Magnesium Hand/Body Lotion (100 ml)
  • 1 x Atlantic Kelp and Magnesium Bath Oil (30 ml)

Om produkterne:

REN Atlantic Kelp And Magnesium Body Wash er en sulfatfri, genopfriskende kropssæbe formuleret med atlantisk søgræs og energigivende Magnesium PCA. Den har fugtgivende egenskaber, som hjælper med gøre huden glat og blød.
De aromatiske olier i sæben sørger for at give dig den ultimative opløftende badeoplevelse.

REN Atlantic Kelp And Magnesium Hand Lotion er en let, frisk og hurtigabsorberende hånd- og kropslotion, som genopliver træt og tør hud. Ekstrakt af atlantisk søgræs og magnesium PCA genopfrisker huden med essentielle mineraler samtidig med at den genopretter smidighed og fugtighed for at hjælpe med at berolige irritation. REN's Anti-Fatigue Essential Oils-blanding sørger for at efterlade dine hænder forfrisket og med en skøn duft.

Atlantic Kelp and Magnesium Bath Oil er en luksuriøs badeolie fra REN, der vil pleje din hud med sit indhold af ekstrakter af atlantisk søgræs og plankton samt mikroalgeolie, som er spækket med omega 6 og 9. Disse ingredienser vil være med til at efterlade din hud velfugtet og behagelig.
Desuden indeholder olien en blanding af aromatiske essentielle olier, som vil hjælpe både krop og sind til at slappe af.

Velegnet til alle hudtyper.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.