Razspa Perfect Face gaveæske

Razspa Perfect Face gaveæske
Se alle produkter fra RazSpa
Varenummer: 43024

Perfect Face gaveæske fra RazSpa til ham eller hende, der drømmer om en perfekt hud

RAZspa har sammensat denne fine gaveæske indeholdende 3 full-size varianter af nogle af deres lækreste produkter til ansigtet. Perfect Face sættet består af en rensemaske, en peeling og en alt-i-én balsam, som understøtter en ren, glat, frisk og helt perfekt hud. Gaveæsken er den perfekte julegave til hende eller ham, som fortjener at forkæle huden med eksklusiv naturlig og økologisk hudpleje, der tilmed er Fairtrade. 

Sættet består af:

  • RazSpa Cleansing Mask - en multifunktionel rensemaske med aktivt marokkansk ler, som renser huden i dybden og både kan bruges i ansigtet, på kroppen samt som barbercreme. 
  • RazSpa Coffee Face Peel - en effektiv men mild peeling af rørsukker, kaffe og frugtsyre, som eksfolierer og fornyer alle hudtyper, for at efterlade en jævn, frisk og ensartet hud. 
  • RazSpa Repair - en bestseller salve med helende ingredienser, som kan bruges på alle former for tør hud og irritanter. Det ultimative plejeprodukt til de kolde vintermåneder. 

Æsken indeholder produkter til en værdi af 775 kr. - forkæl dig selv med dansk produceret hudpleje i topkvalitet eller forær æsken til én, du holder af. 

Indeholder: 
1 x Ansigtsmaske 200 ml 
1 x Peeling 200 ml 
1 x Salve 15 ml 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Gaveæsker Masker & Peeling Gaveæsker

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?