Pudderdåserne Porer & Fedtet Hud gaveæske

Pudderdåserne Porer & Fedtet Hud gaveæske
Se alle produkter fra Pudderdåserne
Varenummer: 43005

Pudderdåsernes gaveæske med musthaves til fedtet hud og forstørrede porer

I dette fine gavesæt får du to absolut bestsellere fra Pudderdåsernes helt egen plejeserie, specielt udviklet til hende, der ønsker sig en mere jævn, ensartet og generelt forbedret hud. Æsken indeholder en peeling og et niacinamid-koncentrat, og er det perfekte startsæt til at opnå en pæn hud. Pudderdåserens serie er sammensat med effektivitet i fokus, hvilket betyder, at produkterne udelukkende indeholder de mest nødvendige ingredienser, der kan gøre en forskel for din hud - ingen parfume! 

Gaveæsken indeholder:

 • Niacinamid 10% 50 ml - højt effektivt serum indeholdende 10% niacinamid, også kaldet vitamin B3, samt stoffet Miniporyl. Serummet understøtter en mere ensartet hud ved at mindske pigmentforandringer, reducere linjer samt porer og udjævne hudtonen. 

 • T-Zone Peeling 50 ml - en peeling tilsat 2% af det aktive stof salicylsyre, som eksfolierer døde hudceller, renser tilstoppede porer og afhjælper urenheder for en renere og mære jævn overflade, uden at huden tørrer ud. Produktet er oliefrit og særligt godt til at afhjælpe fedtet problemhud. 

I æsken får du 2 full-size produkter til en samlet værdi af 398 kr. - den perfekte julegave til hende, hvis eneste juleønske er en pænere hud! 

Indhold: 1 stk

Indgår i kategorierne
Gaveæsker Gaveideer til hende Gaveæsker

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.