Pudderdåserne Anti-Age gaveæske

Pudderdåserne Anti-Age gaveæske
Se alle produkter fra Pudderdåserne
Varenummer: 43004

Pudderdåsernes gaveæske med musthaves til rynker, pigmentpletter og kragetæer

Her får du danske Pudderdåsernes Anti-Age bestsellere indeholdt i en fin æske, som er den perfekte gave til hende med moden hud. Sættet består af en effektiv dagcreme og et aktivt serum, som begge reducerer tegn på aldring og efterlader en sundere hud med en fornyet vitalitet. Pudderdåsernes egen serie af plejeprodukter er kun formuleret med de ingredienser, der er absolut nødvendige, så effektiviteten bliver høj og din hud ikke skades. Derfor er produkterne også parfumefri. 

Gaveæsken indeholder:

 • Anti-Age Ansigtscreme 50 ml - en dagcreme indeholdende aktiverne Hyaluronsyre, Niacinamid, peptidet Matrixyl 3000 og stoffet SyriCalm. Cremen øger det naturlige kollagenniveau og stimulerer celledannelsen for at udglatte huden og udfylde rynker. 

 • A-Serum 2% 50 ml - et særligt serum baseret på A-vitaminet Granactive Retinoid, som mindsker synligheden af rynker og linjer med dokumenteret effekt. Serummet giver en strammere hud og hjælper med at reducere hyperpigmentering for en frisk og lys udstråling. 

Æskens to full-size produkter har en samlet værdi af 398 kr. Forær æsken til kvinden, som ønsker sig en mere ungdommelig hud i julegave. 

Indhold: 1 stk 

Indgår i kategorierne
Gaveæsker Gaveideer til hende Gaveæsker

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.