Lavinde GOLD Eyelash Kit gaveæske - Mascara + Serum 4 ml.

Lavinde GOLD Eyelash Kit gaveæske - Mascara + Serum 4 ml.
Lavinde GOLD Eyelash Kit gaveæske - Mascara + Serum 4 ml.
Lavinde GOLD Eyelash Kit gaveæske - Mascara + Serum 4 ml.
Lavinde GOLD Eyelash Kit gaveæske - Mascara + Serum 4 ml.
Se alle produkter fra Lavinde Copenhagen
Varenummer: 42736

GOLD Eyelash Kit gaveæske fra Lavinde Copenhagen er det perfekte sæt til smukke, lange og definerede øjenvipper

Denne eksklusive gaveæske fra danske Lavinde Copenhagen er perfekt til hende, som ønsker sig flotte og stærke øjenvipper i julegave. Æsken indeholder 2 af Lavindes prisbelønnede bestsellers: nemlig deres fantastiske vippeserum samt deres unikke mascara, som er alt hvad du skal bruge for at opnå dine drømmevipper. Begge er udviklet i samarbejde med Asthma Allergy Nordic, så også du med følsomme øjne kan få glæde af de lækre produkter. 

Gaveæskens indhold:

HYPED Eyelash Serum 4 ml - multi-prisvindende vippeserum tilsat en unik peptid formular, som giver naturligt mere fyldige, lange og modstandsdygtige vipper allerede efter 3-5 uger. Serummet er beriget med mineraler og vitaminer og er desuden det første vippeserum på markedet, som er Allergy Certified. Fullsize

BEYOND Volume & Curl Mascara - prisbelønnet sort mascara, som er tilsat det effektive vippeserum samt nærende ingredienser, der understøtter stærke og sunde vipper samt øjne. Mascaraen giver dine vipper intens farve og volumen samt et smukt buk både øjeblikkeligt samt på lang sigt. Asthma Allergy Nordic certificeret. Denne vippeserum er 4 ml

Sættet er indeholdt i den smukkeste gyldne æske, der stråler af luksus og eksklusivitet. Forær den til én, du holder af, eller forkæl dig selv med 2 af de mest eftertragtede vippeprodukter, der fås lige nu! 


Gaveæskens værdi: 694.-

Indhold: 1 stk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Mascara Øjenvippe serum Gaveæsker Mors dag
Allergy Certified Asthma Allergy Nordic

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice