GOSH Growth XL Lashes Mascara gaveæske

GOSH Growth XL Lashes Mascara gaveæske
Se alle produkter fra GOSH Copenhagen & GOSH Eyes
Varenummer: 43013

Growth XL Lashes Longer & Stronger gavesæt fra GOSH giver dig dine drømme vipper

Dette fine gavesæt indeholder 2 prisvindende bestseller-produkter fra GOSH Copenhagen, og er det ultimative sæt til at få dine drømmevipper, uden at det skal koste alverden. Sættet indeholder et vippeserum samt en tilhørende mascara, som gør det muligt at opnå de smukkeste øjenvipper både med det samme samt på længere sigt! 

Sættet indeholder:

 • Growth Serum Lashes - et prisvindende serum også kaldet "The Secret to Longer Lashes". Serummet er beriget med det aktive peptid SymPeptid® XLash, som understøtter længere og tykkere øjenvipper ved dagligt brug. Serummet giver dokumenteret synlige resultater! 

 • Growth Mascara -  en tilhørende mascara beriget med 10% af det aktive peptid fra serummet i kombination med 5% Follicusan, der stimulerer vippehårenes vækst. Mascaraens formular giver dig med det samme mørke, volumøse og smukke vipper samtidig med at understøtte virkningen af dit Growth Serum. 

Sættet har en værdi af hele 450 kr. og kommer i en praktisk makeuptaske, som kan bruges igen og igen. Produktet er den perfekte gave til hende, der ønsker sig lange, kraftige og stærke vipper til jul!

Indeholder: 
- 1x Vippeserum 
- 1x Mascara

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.