Filorga Discover Anti-Ageing Bestsellers Kit - 1 sæt

Filorga Discover Anti-Ageing Bestsellers Kit - 1 sæt
Se alle produkter fra Filorga
Varenummer: 43662

Anti-ageing sæt til din hudplejerutine med bestseller-produkter fra Filorga

Franske Filorga har sammensat dette kit indeholdende 4 af deres mest populære produkter, som du kan anvende sammen i din daglige plejerutine. Produkterne har alle avancerede anti-ageing formler indeholdende aktive ingredienser og patenterede komplekser, der understøtter en mere ungdommelig hud, hvor synlige tegn på aldring reduceres markant på kun 7 dage. 

Sættet indeholder:

  Micellar Solution 50 ml: en 3-i-1 rensevand beriget med hyaluronsyre, som effektivt men skånsomt renser huden, fjerner makeup og tilfører fugt for at efterlade en klar og ren hud.

  Meso-Mask 15 mlaktiv ansigtsmaske med anti-rynke egenskaber, der virker lysnende og udglattende på huden, så ansigtet efterlades med en sund og frisk udstråling samt færre linjer og folder. 

  Time-Filler 15 ml: særligt avanceret ansigtscreme, som med sine aktive ingredienser målrettet udfylder 4 typer rynker for at reducere synlige aldringstegn, dybe rynker og linjer med 50% på kun 2 måneder. 

  Optim-Eyes 4 ml: anti-age øjencreme med Triple-Action effekt, der effektivt reducerer rynker, lysner mørke rande og opstrammer hævelser omkring øjnene, så du efterlades med et friskere og mere ungdommeligt udtryk. 

Sættet er velegnet til dig, der ønsker at afprøve udvalgte favoritter fra Filorga Laboratories, inden du køber full-size produkterne. Kittet egnet sig desuden som gave til én, du synes fortjener at blive forkælet med avanceret hudpleje, der virker. 

Indhold: 1 sæt 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Anti-age Avanceret hudpleje Gaveæsker

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice