Evolve Discovery Box: Smart Ageing - 1 stk.

Evolve Discovery Box: Smart Ageing - 1 stk.
Evolve Discovery Box: Smart Ageing - 1 stk.
Evolve Discovery Box: Smart Ageing - 1 stk.
Se alle produkter fra Evolve Organic Beauty
Varenummer: 43368

Discovery Box: Smart Aging - gaveæske med effektive plejeprodukter, der sikrer en optimal aldring af huden

Evolve Organic Beauty har sammensat dette hudplejesæt med 3 højt potente produkter til alle hudtyper, som forebygger tidlig aldring. Alle produkterne er udviklet efter brandets eget "Age Smart 360" koncept, hvilket betyder, at formularerne samarbejder med hudens naturlige processer for at understøtte en langsom aldring af huden. Evolves produkter indeholder en høj koncentration af naturlige, økologiske og veganske ingredienser og er alle håndlavede i England for at sikre den bedst mulige kvalitet. 

Gaveæsken indeholder:

 • Superfood 360 Serum 10 ml - et revolutionerende og avanceret serum med probiotika og superfoods, som modvirker fine linjer og rynker samt pigmentforandringer med dets anti-age egenskaber. 
 • Multi Peptide 360 Moisture Cream 30 ml - en virksom ansigtscreme beriget med peptider, som tilfører huden fugt og næring for at bevare dens fasthed og understøtte en fyldig og ensartet hud. 
 • 360 Eye and Lip Contour 15 ml - en ultralet creme til øjen- og læbeområdet, der beskytter samt reducerer mørke rande, poset hud og fine linjer ved den tynde hud. 

Sættet er den perfekte gave til hende, der ønsker at holde sin hud ung så længe som muligt - forær den til en du holder af, eller forkæl dig selv. 

Indhold: 1 stk 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Gaveæsker Gaveæsker
Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?