Evolve Discovery Box: Radiance - 1 stk.

Evolve Discovery Box: Radiance - 1 stk.
Evolve Discovery Box: Radiance - 1 stk.
Evolve Discovery Box: Radiance - 1 stk.
Se alle produkter fra Evolve Organic Beauty
Varenummer: 43367

Discovery Box: Radiance - skøn gaveæske fra Evolve med fornyende produkter, der giver huden glød

Evolve Organic Beauty har sammensat denne lækre gaveæske, som indeholder 3 plejeprodukter, der giver nyt liv og glød til trist, træt og kedelig hud. Produkterne har både eksfolierende og revitaliserende egenskaber, og er beriget med masser af vitaminer, frugtsyrer og andre nærende stoffer, der har ene fordele for din hud. Evolves produkter er håndlavede i England af naturlige, veganske og økologiske ingredienser for at sikre de bedst mulige formularer. 

Gaveæsken indeholder:

  • Miracle Mask 30 ml - en fornyende ansigtsmaske med en mirakuløs formel indeholdende maca og AHA frugtsyre, der eksfolierer let for at efterlade en sund, ren og frisk hud med en naturlig glød. 
  • Liquid Radiance Glycolic Toner 30 ml - en flydende toner med AHA- og BHA, som giver huden en mild peeling og efterlader den glat og strålende med en synligt forbedret overflade. 
  • Bio-Retinol + C Booster 15 ml - et oliebaseret booster-serum beriget med 4 potente vitaminer, der virker særligt anti-aging og helende, så din hud får en sund og fornyet udstråling. 

Sættet er perfekt til dig, der ønsker at tilføre trist og træt hud lidt ekstra liv! Forkæl dig selv eller én du holder af. 

Indhold: 1 stk 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Gaveæsker Gaveæsker
Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?