CLEAN Reserve Radiant Nectar - 100 ml.

CLEAN Reserve Radiant Nectar - 100 ml.
Se alle produkter fra CLEAN & CLEAN Reserve
Varenummer: 42435

Radiant Nectar Eau de Parfum fra CLEAN Reserve serien giver sprudlende noter til dit duft-blend

De fantastiske parfumer i CLEANs nye Reserve-serie er udviklet til, at du kan matche og mixe dem på tværs af hinanden for at opnå din helt egen personlige duft!

Radiant Nectar varianten her er formuleret med en frisk duft med varmere noter fra orris smør, abelmoskus og hvid cedertræ, som i kombination med den søde og frugtige pærenektar giver en perfekt afbalanceret og berusende duft. I kombination med CLEANs Skin variant fra Reserve Blend serien vil du opnå en mere aromatisk, sensuel og feminin duft, der virkelig bliver hængende på huden. 

Bæredygtig duft

Alle CLEAN Reserve duftene er fremstillet med bæredygtighed i fokus - derfor er parfumen fri fra skadeligt kemisk indhold og alle dens naturlige ingredienser er hentet fra bæredygtigt landbrug. For eksempel er de benyttede abelmoskus-kerner fremstillet af lokale landmænd i El Salvador, hvorved samarbejdet med CLEAN støtter diverse uddannelsesprogrammer i nærområdet. Radiant Nectar er desuden fremstillet i forbindelse med Earth Day's 50 års jubilæum. 

Indhold: 100 ml

Ingredienser:

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua (Water), Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Phenoxyethanol, Butylphenylmethylpropional, Hydroxycitronellal

Indgår i kategorierne
Parfume
Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.