Parfume til hende

Parfume Kvinder

 Enhver parfume er personlig og helt unik i sin duft. Feminine dufte kan rumme alt fra det rene og enkle til det søde eller anderledes, og der findes uden tvivl den helt rette for dig i sortimentet hos Med24.dk.

Vi har sørget for nogle af de mest fantastiske dufte fra de største og velkendte mærker som CLEAN, Marc Jacobs, DKNY og Nuxe – som alle er særligt skabt til den moderne, kvalitetsbevidste og unikke kvinde. Læs mere om parfume her. 

Find din kvindelige signaturduft

Parfumen har i utallige af år sat sin pryd på både kvinder og mænd. Dens tidligste brug forbindes med renlighedsritualer, krops- og sundhedspleje eller som udtryk for åbenhed, venlighed og status hos grækerne og romerne. Dengang bestod parfumen enten af velduftende balsamer, olier eller salver.

I dag er parfume at finde i et hav af velduftende og særlige udgaver, der er i stand til at give enhver kvinde sin ønskede signaturduft. Hos Med24.dk har vi dertil sørget for et sortiment af de mest foretrukne, sunde, varme og sanseberigende dufte, der ved et enkelt sprøjt kan skabe din trygge ramme af noget let genkendeligt.  

Valg af parfume

Vi kan alle nikke genkendende til, at en bestemt kvinde i vores liv, på en selvsikker vis, har båret en helt bestemt duft. Om end det har været vores mormors søde, varme og næsten barmhjertige duft fra Van Cleef & Arpels eller vores mors rene, enkle, men skarpe duft fra CLEAN, sidder den som printet på vores nethinde.

Mindet om duften viser, at en parfume ikke blot er en duft, men en helt særlig del af vores liv, der kan være med til at signalere, hvem vi er som person. Den er ligeledes i besiddelse af sanseindtryk, der kan rumme alt fra viljestyrke til en glædesfyldt, betryggende eller let genkendelig aroma.

Med din favorit parfume i tasken kan dagen og rummet derfor hurtigt fyldes med livets små glæder, enkle nydelser, sensuelle oplevelser og ikke mindst en helt fantastisk duft.

Din unikke duft
Når parfume påføres på huden, er mange faktorer bestemmende og ensbetydende med hvilken duft, den præcis vil afgive på din hud. Desuden vil duften vare længere på en fugtet og olieret hud, fremfor den tørre, der kan forårsage hurtig fordampning af duftolien.

Påføres duften på tøjet kan den holde længe, være mere vedvarende i duft og desuden yderst hudvenlig for dig, der har svært ved at tåle parfume eller lignende. Flere af vores udvalgte mærker er dertil også skånsomme, blide og drøj i brug. Men husk endelig at undgå at gnide duften ud på huden, da det knuser duften.

Det er dog langt fra enkelt at finde frem til den rette parfume imellem oceaner af forskellige mærker, typer og dufte. Under enhver parfume har vi derfor gjort det mere enkelt ved at påpege de enkelte duftnuancer. Derudover kan du nedenfor læse om de 5 typer af parfume, der findes, og derpå finde den parfume, der matcher dine ønsker og behov. 

De 5 typer af parfume

Parfume er lavet af alkohol og vanopløsninger med forskellige former for duftolie eller lignende. Der findes 5 typer af parfume, hvilket skyldes deres variation af alkohol og duftolie. Alt dette kan både have betydning for deres holdbarhed, hvordan du skal bruge dem, og om de giver dig, det du forventer af din parfume. 

1) Parfume

Dette er den reneste formel, men også den dyreste, mest afrundede og koncentrerede duft af parfume, der findes på markedet. Det skyldes at parfume har det højeste indhold af parfumeolie. Den indeholder omtrent 20-30% duftolier i en opløsning af alkohol.

Anvendelse: Da parfume er så exceptionel og intens i duft duppes den som regel på huden fremfor at blive sprayet.  

2) Eau De Parfum (EDP)

Eau de parfum er en af de mest populære og anvendte duftformer. Den er også holdbar grundet dens indhold af 15-22% duftolie. Den er derimod ikke lige så intens som parfume, men dufter mere igennem end de resterende dufttyper.

Anvendelse: Anvendes eau de parfum på huden, bør den påføres på de områder, hvor huden er varmest som kravebenet, ved brysterne, indersiden af albuen og så videre. Du bør helst undgå bag ørerne, hvor talgkirtlerne kan påvirke duften meget.  

3) Eau De Toilette (EDT)

Eu de toilette er baseret på en mere mild og let formel, hvoraf 8-15% udgør duftolier. Ønsker du et mere afdæmpet indtryk og en duft, der ikke skær gennem hele dagen, er eu de toilette et af de bedre valg grundet dens kortere holdbarhed.

Anvendelse: Denne parfumetype kan påføres lige hvor du ønsker. Et tip kunne være at spraye en smule på hårbørsten og trække duftene gennem håret.  

4) Eau De Cologne (EDC)

Eu de cologne har en meget mild koncentration på 4-8%. Dens milde fremtoning menes at kunne vare i 2-3 timer efter påføring, og er således god til dig, der blot ønsker duften til en bestemt lejlighed, men ikke som en vedvarende essens.

Anvendelse: Ligesom eau de toilette kan denne anvendes efter eget ønske.  

5) Eau Fraiche

Den 5. og sidste type af parfume er den absolut mildeste duftform med en koncentration på blot 1-3% duftolie. Parfumen adskiller sig ligeledes ved at være baseret på olie i stedet for alkohol, og den virker dertil plejende på huden.

Anvendelse: I varme omgivelser er denne parfume helt speciel, idet den har mindre tildens til at udtørre samt give de misfarvninger, der kan forekomme under solens varme stråler.  

Sådan passer du bedst på din parfume

Det er ikke helt ligegyldig med opbevaringen af din favoritduft, du bør derfor være opmærksom på følgende forhold, der kan skade alle duftformerne: 

  • Varme
  • Luft
  • Lys

Du bør i stedet opbevare parfumen et koldt, tørt sted, der ikke får direkte lys eller varme. Vær desuden opmærksom på, at parfumen kan blive for gammel. Du kan blandt andet tjekke om den er blevet for gammel på følgende vis: 

  • Har duften ændret sig, således du ikke længere får et frisk pust af essenserne, men i stedet en skarp lugt af alkohol, er det tegn på, at parfumen er blevet for gammel.
  • Parfumen ser mørkere ud i flakonen.

Oftest gælder det for farvede eller uigennemsigtige flasker, at deres indhold holdere længere.  

Forkæl dig selv eller en du holder af

En parfume er ikke blot din kvindelige signatur, men en tryg, genkendelig selvforkælelse, der er svær at undvære, så snart man har fundet den helt rette. Det er ligeledes en helt elskværdig og betydningsfuld gaveide til en af kvinderne i dit liv.

Hos Med24.dk kan du finde billig parfume fra de største mærker. Heriblandt finder du utallige Clean parfumer, forskellige parfumer fra Nuxe samt Gucci parfume!

Gucci Bamboo Eau de Parfum er uden tvivl det perfekte match til den stærke, selvsikre og feminine kvinde, der aldrig går på kompromis med kvalitet eller udstråling. Derudover er den forførende Raunsborg Nordic Pink rose Eau de Parfum den elegante feminine duft, som kan give dig det perfekte strejf af vilde roser, friskhed og ynde!

Du kan finde din favorit til ultra skarpe priser eller gode tilbud hos Med24.dk. Ved køb over 200 DKK opnår du endog fri fragt! 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.