CLEAN Reserve Sueded Oud - 100 ml.

CLEAN Reserve Sueded Oud - 100 ml.
Se alle produkter fra CLEAN & CLEAN Reserve
Varenummer: 42433

Sueded Oud Eau de Parfum fra CLEAN Reserve serien for en fremtrædende og aromatisk duft

CLEAN har formuleret en række lækre parfumer, som er egnet til at blande og mixe med hinanden, for at du kan skabe din helt egen unikke duft. 

Sueded Oud er en rig, aromatisk og krydret duft med noter af træ, som blandt andet kommer fra birk, blå cypres og temple oud i kombination med rød peber, ruskind, jasmin og magnolia. Parfumen har en dyb og perfekt afbalanceret duft. Sueded Oud kan kombineres med absolut alle af de øvrige varianter fra Reserve Serien. Prøv dig frem og se, hvilken kombination der passer bedst til dig. 

Bæredygtig duft

CLEANs parfumer er fremstillet helt uden skadelig kemi, og brandet anvender desuden udelukkende bæredygtigt hentede naturlige ingredienser for din og for naturens skyld. I parfumen er der for eksempel anvendt den plante, som på engelsk hedder Bushman's Candle. Planten er dyrket lokalt i det afrikanske land Namibia under Fair Trade principper, hvilket bidrager til ordentlige arbejdsforhold for lokalbefolkningen. Herefter er planten behandlet med økologiske opløsningsmidler. 

Indhold: 100 ml

Ingredienser:

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua (Water), Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Phenoxyethanol, Limonene, citronellol, Linalool, Eugenol

Indgår i kategorierne
Parfume Parfume til mænd
Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.