Dr. Irena Eris Clinic Way Rejuvenating Sheet Mask - 1 stk.

Dr. Irena Eris Clinic Way Rejuvenating Sheet Mask - 1 stk.
Se alle produkter fra Dr. Irena Eris
Varenummer: 38904

Produktbeskrivelse

Indhold

Dr. Irena Eris - Clinic Way Rejuvenating Sheet Dermomask

Rejuvinating Dermomask er en eksklusiv sheet-ansigtsmaske fra Dr. Irena Eris' Clinic Way, som regenererer og forynger huden. Masken er mættet med en flydende serum som er fremstillet til at gøre huden glattere og fastere, samtidig med at gøre huden friskere og fremhæve ansigtets naturlige glød. Masken vil efterlade dig med et forynget udseende og en yderst velplejet og mættet hud. 

Virkning: 
Serummet, som masken indeholder, indeholder et stamcelleekstrakt af den vilde orkidé som med sine antioxidante egenskaber bidrager til at reducere rynker og beskytte huden mod ældningsprocesser. Hyaluronsyre er kombineret med glycerol for at fugte huden intensivt og forbedre dens elasticitet markant. 

Sheetmasken har en geltekstur som bidrager med en beroligende følelse og giver dit ansigt den højeste komfort, så du rigtig kan slappe af. Efter brug vil huden øjeblikkeligt efterlades frisk og sund, med en ungdommelig glød!

Om Clinic Way serien:
Clinic Way fra Dr. Irena Eris er kvalitetssikret dermakosmetik, og produkternes effektivitet er bekræftet gennem adskillige kliniske undersøgelser.
Dokumenteret effektivitet for produktet er blandt andet:

  • Forbedrer hudens elasticitet (93%)
  • Fugter huden intenst (90%)
  • Har en regenererende effekt (93%)
  • Antallet af rynker i huden reduceres med 30%
  • Hudens fasthed forbedres med 44%

Sådan anvender du Clinic Way Rejuvinating Sheet Mask

Ansigtsmasken kan bruges til at behandle alle hudtyper men kan anbefales til kvinder med moden hud. 

Masken tages ud af posen og udfoldes. Påfør den på et rent ansigt med den bløde side af stoffet ind mod din hud. Det beskyttende lag skal herefter fjernes, og du kan rette masken til, så den passer til dit ansigt. Lad masken side i 15 minutter, og fjern den herefter. Det overskydende serum kan forsigtigt masseres ind i huden. Masken kan bruges alene, eller du kan supplere med en ansigtscreme efter brug - sammen med det overskydende serum. 

For den mest optimale effekt, brug masken 2-3 gange ugentligt.

Indhold: 1 sheetmaske 

Ingredienser

Aqua (Water) Glycerin Butylene Glycol Lecithin Methyl Gluceth-10 Hydroxyacetophenone 1,2-Hexanediol Sodium Polyacrylate Phenoxyethanol PEG-40 Hydrogenated Castor Oil Xanthan Gum Panax Ginseng Root Extract Sodium Hyaluronate Tocopherol Parfum Phalaenopsis Amabilis Extract

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.