Masker & Peeling

Her finder du ansigtspleje som masker og peeling fra mærker, der anbefales og udarbejdes i samarbejde med sundhedsfagligt personale som hudlæger. Med disse ansigtsprodukter er du sikret kvalitets hudpleje der er anbefales af dermatologer. Uanset om du er hyper sensitiv eller lider af atopisk hud, kan du finde et produkt der passer perfekt til din hud. Masker og peeling bidrager til vedligeholdelse af din hud, renser i dybden og fjerne overskydende fedt og døde hudceller.

47 Produkt(er)

Hvad er dermokosmetiske masker & peeling?

Masker og peeling fra denne kategori er udviklet i samarbejde med huslæger, så du er sikret gode kvalitetsprodukter der hverken indeholder unødvendige ingredienser eller allergifremkaldende stoffer. Masker og peeling bruges gerne et par gange om ugen for at give huden noget ekstra pleje.

En peeling findes enten som en kemisk eller en fysisk peeling. Fysisk peeling er ofte en skrub, altså en creme eller sæbe med skrubbekorn som du bruger til at fjerne dødehudceller med. En kemisk peeling er ofte en form for syre f.eks. salicylsyre. Disse syrer er ikke skadelige for huden, men de fjerne nænsomt de døde hudceller fra hudens overflade, så din hud fremstår mere ensartet og fejlfri.

Der findes forskellige dermokosmetiske ansigtsmasker med diverse virkninger. En ansigtsmaske bliver ofte brugt for at rnese huden helt i dybden, tilføre fugt, glød, mindske urenheder eller lignende. Der findes også ansigtsmasker der styrker huden hvis man har en sensitiv hud.

Hvorfor skal jeg brueg dermokosmetiske masker & peeling?

Selvom du renser dit ansigt hver dag, kan din hud stadig have brug for at blive rensetg helt i dybden og få fjernet de døde hudceller der ligger sig på hudens overflade. Der findes en dermokosmetisk ansigtsmaske der passer til et hvert hud- eller skønhedsproblem. En maske indeholder en langt højere koncentration af de aktive ingredienser, end en ansigtscreme.

En peeling, enten fysisk eller kemisk, bør du bruge 1-2 gange om ugen. Peelingen vil mindske dine porer, ensarte din hud og give den mere glød. En peeling stimulerer samtidig cellefornyelsen og blodcirkulationen i huden, så huden får mere liv.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.