Murad Trial Kit Hydration - 1 stk.

Murad Trial Kit Hydration - 1 stk.
Se alle produkter fra Murad & Murad Hydration
Varenummer: 44308

Hydrate Trial Kit fra Murad genopretter hudens sundhed, fugtbalance og glød

Dette hudplejesæt fra Murad er sammensat af 3 lækre produkter fra Hydration sortimentet, som understøtter en fugtmættet, fyldig og sund hud i balance. Produkterne indeholder alle aktive ingredienser, der tilfører huden masser af fugt og næring. Brug dem sammen i din daglige hudplejerutine, og du vil blive efterladt med en frisk, ren og gennemfugtet hud. Sættet er særligt godt til normal, kombineret og tør hud. 

Hydration sættet indeholder:

  • AHA/BHA Exfoliating Cleanser - ansigtsrens med jojoba-skrubbekorn, salicylsyre og glykolsyre, som fjerner døde hudceller, snavs og urenheder fra hudens overflade, så den efterlades mere klar og strålende. 

  • Multi-Vitamin Infusion Oil - lækker ansigtsolie beriget med masser af vitaminer, der både modvirker urenheder og fedtet hud, stimulerer cellefornyelsen og lysner pigmentforandringer. Efter 4 uger oplevede 96% testpersoner en mere strålende og sund hud. 

  • Hydro-Dynamic™ Ultimate Moisture - luksuriøs anti-age ansigtscreme med naturlige planteolier, som giver masser af fugt og næring til træt og moden hud. 92% testpersoner syntes, at linjer og rynker var synligt reduceret efter kun 1 uges brug. 

Forkæl dig selv med lækre hudplejeprodukter, der giver en smuk, sund og glat hud, eller forær æsken til én, du synes fortjener det. 

Indhold: 
- 1 stk. Cleanser 59 ml.
- 1 stk. Serum 9,7 ml
- 1 stk. Face Cream 15 ml

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?