Murad Trial Kit Hydration - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Murad & Murad Hydration
Varenummer: 44308

Hydrate Trial Kit fra Murad genopretter hudens sundhed, fugtbalance og glød

Dette hudplejesæt fra Murad er sammensat af 3 lækre produkter fra Hydration sortimentet, som understøtter en fugtmættet, fyldig og sund hud i balance. Produkterne indeholder alle aktive ingredienser, der tilfører huden masser af fugt og næring. Brug dem sammen i din daglige hudplejerutine, og du vil blive efterladt med en frisk, ren og gennemfugtet hud. Sættet er særligt godt til normal, kombineret og tør hud. 

Hydration sættet indeholder:

  • AHA/BHA Exfoliating Cleanser - ansigtsrens med jojoba-skrubbekorn, salicylsyre og glykolsyre, som fjerner døde hudceller, snavs og urenheder fra hudens overflade, så den efterlades mere klar og strålende. 

  • Multi-Vitamin Infusion Oil - lækker ansigtsolie beriget med masser af vitaminer, der både modvirker urenheder og fedtet hud, stimulerer cellefornyelsen og lysner pigmentforandringer. Efter 4 uger oplevede 96% testpersoner en mere strålende og sund hud. 

  • Hydro-Dynamic™ Ultimate Moisture - luksuriøs anti-age ansigtscreme med naturlige planteolier, som giver masser af fugt og næring til træt og moden hud. 92% testpersoner syntes, at linjer og rynker var synligt reduceret efter kun 1 uges brug. 

Forkæl dig selv med lækre hudplejeprodukter, der giver en smuk, sund og glat hud, eller forær æsken til én, du synes fortjener det. 

Indhold: 
- 1 stk. Cleanser 59 ml.
- 1 stk. Serum 9,7 ml
- 1 stk. Face Cream 15 ml

Se alle produkter fra Murad & Murad Hydration
Varenummer: 44308
Dermokosmetisk
Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.