Dermalogica ultracalming treatment kit

Dermalogica ultracalming treatment kit
Se alle produkter fra Dermalogica & Dermalogica UltraCalming
Varenummer: 35992

Dermalogica ultracalming treatment kit lindrer, beroliger og kontrollerer sensibel hud

Dermalogica ultracalming treatment kit indeholder et komplet hudplejeprogram til sensibel hud. Disse fire produkter hjælper dig med at kontrollere sensibel hud - herunder rødme, stikken, opblussen og en svækket barriere. Kittet er lavet i praktiske rejsestørrelser, som er nemme at tage med på rejser, weekendture og til sport. Sættet er perfekt til dig der er ny i Dermalogica-universet, og gerne vil kontrollere din sensible hud.

Dermalogica anbefales af en lang række professionelle kosmetologer, da det skaber en sund hud i balance. Produkterne er desuden pakket i bio-nedbrydelig genbrugsemballage og er ikke testet på dyr. Ingen af produkterne indeholder kunstige duft- eller farvestoffer.

Sættet indeholder:

  • UltraCalming Cleanser (50 ml)
  • UltraCalming Mist (50 ml)
  • UltraCalming Serum Concentrate (10 ml)
  • Calm Water Gel (10 ml)

Anvendelse og fordele ved de enkelte produkter:

UltraCalming™ Cleanser: Påfør dagligt UltraCalming™ Cleanser på tør eller fugtig hud i ansigtet, på halsen og på den øverste del af brystet med lette, opadgående strøg og over øjnene med blide cirkelbevægelser. Rens grundigt af med lunkent vand eller fjern produktet med fugtede vatrondeller eller en anden blød klud.

UltraCalming™ Mist: Spray UltraCalming™ Mist i ansigtet, på halsen og på den øverste del af brystet efter afrensning og i løbet af dagen efter behov.

UltraCalming™ Serum Concentrate: Påfør herefter UltraCalming™ Serum Concentrate i ansigtet, på halsen og på den øverste del af brystet med lette, opadgående strøg morgen og aften.

Calm Water Gel: Afslut med en lille mængde Calm Water Gel som først ''aktiveres'' på fingerspidserne inden den påføres i ansigtet og på halsen med lette, opadgående strøg.


Indhold: 4 produkter

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Dermokosmetisk Hudpleje Gaveæsker
Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice