Dermalogica Our Best + Brigthest gaveæske - 1 stk.

Dermalogica Our Best + Brigthest gaveæske - 1 stk.
Se alle produkter fra Dermalogica
Varenummer: 42670

Our Best + Brightest gaveæske fra Dermalogica

Denne fine gaveæske indeholder 3 af Dermalogicas bedste produkter, og er et super velegnet sæt at basere din hudplejerutine på! Sættet består af en bestseller fugtighedscreme, et aktivt serum og et eksfolierende renseprodukt, der alle understøtter en strålende sund hud. Alle de dermokosmetiske produkter er udviklet helt uden irritationsfremkaldende stoffer, hvilket gør sættet til den perfekte julegave til ham eller hende, der ønsker sig milde produkter, som virker! 

Gaveæsken indeholder:

 • Daily Microfoliant 13 g - et eksfolierende produkt i pulverform, hvis aktive enzymer renser huden grundigt på overfladen, så den efterlades synligt mere ren, glat og klar. 
 • BioLumin-C Serum 10 ml - et lysnende og opstrammende serum baseret på C-vitamin og peptider, som arbejder med hudens egne mekanismer for at efterlade en ensartet hud. 
 • Skin Smoothing Cream 50 ml - en effektiv ansigtscreme, hvis særligt aktive stoffer tilfører huden fugt i 48 timer og forebygger fugttab ved at beskytte lipidbarrieren. 

Indhold: 1 stk 

Indgår i kategorierne
Restsalg Gaveæsker Gaveæsker
Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.