Dermalogica AGE smart starter kit

Dermalogica AGE smart starter kit gaveæske anti-age moden hud - Med24.dk
Se alle produkter fra Dermalogica & Dermalogica AGE smart
Varenummer: 35998

Produktbeskrivelse

Dermalogica AGE Smart starter kit mindsker ældningstegn og giver huden et mere fast, glat og sundt udtryk

Dermalogica AGE Smart starter kit indeholder alt hvad du har brug for, for at opretholde en glat og sund hud med alderen. Kittet modvirker hudens ældningstegn i form af produkter i praktiske rejsestørrelser, som er nemme at tage med på rejser, weekendture og til sport. Sættet er perfekt til dig der er ny i Dermalogica-universet, og gerne vil beskytte moden hud, samtidig med man forbedrer hudens elasticitet og reducerer rynker og ældningstegn.

Dermalogica anbefales af en lang række prof. kosmetologer, da det skaber en sund hud i balance. Produkterne er desuden pakket i bio-nedbrydelig genbrugsemballage og er ikke testet på dyr. Ingen af produkterne indeholder kunstige farve- og eller parfumestoffer.

Sættet indeholder:

  • Skin Resurfacing Cleanser (30 ml)
  • MultiVitamin Power Recovery Masque (15 ml)
  • Antioxidant HydraMist (30 ml)
  • MAP-15 Regenerator (0,5 g)
  • Dynamic Skin Recovery SPF30 (10 ml)
  • Renewal Lip Complex (prøve)

Anvendelse og fordele ved de enkelte produkter:

Skin Resurfacing Cleanser (30 ml): Produktet skummes let op i fugtige hænder og påføres derefter på fugtet hud i ansigt og på hals. Renseproduktet masseres ind i huden med nænsomme opadgående strøj i mindst 30 sekunder, for at aktivere frugtsyren i produktet. De første 14 dage bruges produktet 1 gang hver anden dag. Trap herefter langsomt op til brug morgen og aften, dog kun én gang dagligt ved sensitiv hud. Undgå øjnene.
Det anti-age eksfolierende renseprodukt fugter, opklarer og forbedrer hudens struktur og sørger samtidig for at efterfølgende produkter trænger bedre ned i huden. Desuden gør frugtsyren produktet optimal til pigmentfejl.

Antioxidant HydraMist (30 ml): Produktet sprayes direkte på huden i ansigt og på hals efter rensning. Undgå øjenområdet. Produktet fungerer som en opstrammende og fugtende antioxidant toner, som beskytter huden mod frie radikaler. Derfor er den optimal for rygere, storbyboere samt soldyrkere.

MAP-15 Regenerator (0,5 g): Produktet kan anvendes som et spot-produkt. Der påføres en lille mængde produkt på fingerspidserne, hvorefter det påføres de ældningsramte områder.

Dynamic Skin Recovery SPF30 (10 ml): Til sidst påføres fugtcremen. Cremen har en lækker og blød konsistens og øger collagenproduktionen samt forbedrer hudens spændstighed og elasticitet. Cremen påføres i rigelige mængder til ansigt og hals og skal helst påføres 30 minutter før ophold i solen, da solfilteret ellers ikke er aktivt.

MultiVitamin Power Recovery Masque (15 ml): Påfør den bløde og lækre maske en gang om ugen i rigelig mængde på ren hud i ansigt og på hals. Undgå øjenområdet. Efter 10-15 minutter fjernes produktet blidt med lunkent vand, hvorefter Dynamic Skin Recovery SPF30 påføres.
Vitaminmasken reparer skader og blødgør huden vha. Avena Sativa og Lakrids samt  A-, C-, E- og B5-vitamin.

Renewal Lip Complex (prøve): Læbebehandling som indeholder avocadoolie, sheasmør, risklidolie og peptider som plejer og beskytter den tynde hud på læberne. Påfør direkte på læberne.


Indhold: 6 produkter

Uden parfume Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.