Eucerin AtoControl Acute Care Cream - 100ml

Eucerin AtoControl Acute Care Cream - 100ml
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin AtoControl
Varenummer: 40742

Eucerin AtoControl Acute Care Cream til lokalbehandling af kløende og irriteret hud

Døjer du med meget tør og kløende hud, for eksempel på grund af diverse hudtilstande, er Acute Care Cream din redning. Den dermatologiske creme virker beroligende på tør, irriteret og rød hud samt modvirker kløen øjeblikkeligt, så du kan nyde din hverdag uden generende elementer. 

Egenskaber

  • Virker afkølende og beroligende på huden
  • Lindrer kløe for en bedre livskvalitet
  • Kan anvendes så ofte som nødvendigt
  • Velegnet til atopisk og meget tør hud

Aktive ingredienser

For at få sin gode virkning, som er bekræftet gennem diverse kliniske test, er produktet baseret på flere aktive ingredienser, som virker i hudens dybere lag for at give intensiv pleje. 

Blandt andet indeholder cremen stoffet Licochalcone A, som virker kløestillende. 

Desuden er den tilsat Methoxypropandiol (MPD), der har en afkølende virkning, således at rød og varm samt irriteret hud beroliges. 

Cremen indeholder derudover Decanediol, som har antibakterielle egenskaber for at holde huden ren og beskyttet fra påvirkning udefra. 

Endelig endeholder den ceramider, som naturligt virker fugtgivende så tør hud gøres sundere og hudbarrieren forstærkes. Desuden virker ceramider kløestillende. 

AtoControl

Produktet kan anvendes så ofte, som du behøver det, for at opretholde en god livskvalitet og en nattesøvn uden forstyrrelser. Produktet anvendes primært ved udbrug af atopisk eksem og kan bruges både af vokse, børn og spædbørn over 3 måneder på grund af den milde formular. Vi anbefaler at anvende cremen sammen med andre produkter fra AtoControl serien for at forstærke virkningen. 

Indhold: 100 ml

Ingredienser

Aqua,  glycerin,  Caprylic-Capric-triglycerid,  Dimethicone,  Pentaerythrityl tetraisostearat,  Triisostearin,  Vitis Vinifera frøolie,  Oenothera Biennis Oil,  Cetylalkohol,  Glycerylstearat,  PEG-40-stearat,  Glycyrrhiza Inflata-rodekstrakt,  Ceramid NP,  Decylene Glycol,  menthoxypropandiol,  Citronsyre,  Natriumcitrat,  tocopherol,  Ascorbylpalmitat,  Trisodium EDTA, BHT,  1-2-Hexanediol,  phenoxyethanol

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?