Avène XeraCalm A.D Cream - 400 ml

1
Se alle produkter fra Avène & Avène XeraCalm
Varenummer: 41034

Avène XeraCalm A.D Cream til dig med meget tør og atopisk hud

Denne A.D Creme fra Avène er en fedtbaseret, nærende, kløedæmpende og helende creme, som kan anvendes af hele familien på grund af sin milde formular, og som er specielt god til tør, sprukken, rød og atopisk hud. 

Produktet er baseret på Avènes eget særlige termalkildevand, der indeholder et patenteret aktivt stof fra alger, som virker særligt kløestillende, beroligende og mindsker rødme og ødemer. Desuden stimulerer stoffet dit immunforsvar, således at bakterier og infektioner bekæmpes, og huden har lettere ved at hele. Kildevandet er tilsat en base af fedt-creme, som tilfører masser af fugt og næring til huden, således at den genopbygges uden at sprække og blive tør igen. På denne måde holder du kroppen sund og fin. 

Andre fordele

  • Sterile Cosmetics emballage - steril tube uden konserveringsmidler eller emulgator
  • Velegnet til sensitiv hud - uden parfume
  • Dæmper irritation, kløe og rødme
  • I test oplevede 97% af testpersoner mindre kløe efter en måned

Anvendelse

Brug fedtcremen på hele kroppen, direkte på de ramte områder. Cremen har en fed konsistens, således at den bliver liggende på huden efter påførsel. 

Indhold: 400 ml

Ingredienser

AVENE THERMALE SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). CETEARYL ALCOHOL. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETERARYL GLUCOSIDE. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT. ARGININE. CARBOMER. EVENING PRIMROSE OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS. GLYCINE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. WATER (AQUA)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.