Eksem og Atopisk hud

Her finder du produkter der er velegnet til dig, der lider af enten eksem eller atopisk hud.  Disse kosmetiske produkter fra mærker, der anbefales og udarbejdes i samarbejde med sundhedsfagligt personale som hudlæger; altså dermatologer. Dermokosmetiske produkter er også kendetegnet ved målet om at kombinere tolerance og effektivitet via stramme krav til produktformuleringen, ingrediensvalg og grundige testmetoder. Læs mere om eksem og atopisk hud her.

Hvad er eksem hud?

Der findes mange former for eksem. Den mest almindelige form for eksem defineres ved en kløende og irriterende hudlidelse, som omfatter  rødme, blæredannelse, afskalning, hævelser og revner. Eksem på huden kan være svært at komme af med og det kan derfor være en god idé, at bruge nogle plejende produkter, så generne ved eksemen kan mindskes.

Hvad er atopisk hud?

Atopisk eksem, også kaldet børneeksem og astmaeksem, er en arvelig sygdom, som sammen med astma og høfeber kaldes de ”atopiske” sygdomme. Ved atopisk eksem er der en øget mængde bakterier på huden, og dette kan i sig selv være en forværrende faktor for eksemet og give endnu mere irritation og kløe. Det drejer sig især om stafylokokker, som også ofte er årsagen til at eksemet bliver inficeret.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?