Veet Easy Gel Wax Strips Til Ansigt - 20 stk.

Veet Easy Gel Wax Strips Til Ansigt - 20 stk.
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Veet
Varenummer: 3720

Veet Hårfjerning - voks strips til ansigtet

Veet Easy Gel Wax Strips til ansigtet er bekvemmelige og problemfri. Ingen speciel opvarmning eller redskaber behøves. De er designet til præcis og målrettet brug i sarte områder af ansigtet, og giver glat, hårfri hud i op til fire uger.

Fordi voksen er specielt pålagt, kan stripsene fjerne hår så kort som 6 mm - perfekt til din overlæbe, hage, mellem øjenbrynene eller selv til retouchering af bikinilinjen. Og fordi de er transportable, kan du vokse hvor og hvornår, du ønsker - på en tur, før stranden eller mens du gør dig lækker til en date. Ingen problemer. Blot præcision, privatliv og langtidsholdbar glathed. Du kan gøre det selv, med Veet EasyGrip Wax Strips til ansigtet.

Samler sig om hårene og griber aktiv fat i de korteste hår*, ikke huden. * 1,5 mm • Fjerner hårene ved roden og giver op til 28 dages glathed. At opnå fine resultater første gang, giver selvtillid, selv for personer, som ikke har erfaring med voksstrips. Nyd den behagelige følelse af gel på huden, den dejlige duft og den smukke farve. Speciel formel med sheasmør, som er kendt for sine fugtgivende egenskaber og har duft af acaibær, velegnet til normal hud

Egenskaber:

  • Langvarige resultater: Op til 28 dage
  • Hudtype: Normal
  • Forberedelse: Voksen er klar til brug
  • Kropsdel: Ansigt

Anvendelse:

  1. Skil de to dobbelte strips ad ved den perforerede linje. Adskil langsomt stripsene ved hjælp af de afrundede fliger.
  2. Anbring en strip på huden i retning af hårvæksten. Hår vokser nedad og til venstre og højre, så du skal voksbehandle de to sider hver for sig. Anbring en strip på den ene halvdel af overlæben, så den buede flig peger i den retning, som hårene vokser, og gnub flere gange i den retning, hårene vokser (væk fra næsen).
  3. Hold i fligen. Hold huden stram. Træk strippen af i EN HURTIG BEVÆGELSE mod huden, fremfor væk fra den.
  4. Efter voksbehandlingen fjernes eventuel voks med en Perfect Finish vådserviet.

Indeholder:

20 enkeltsidede genbrugelige strips
4 fugtgivende vådservietter

Hydrogenated Styrene/Methyl Styrene/Indene Copolymer, Paraffinum Liquidum, Silica, Polyethylene, Parfum, Butyrospermum Parkii Butter, Limonene, CI 77891, CI 15850

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Hårfjerningsprodukter

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?