Veet EasyWax (Elektrisk roll-on) Starter Kit

Veet EasyWax (Elektrisk roll-on) Starter Kit
279,00 -20%
Vejl. pris 349,00
(12) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Veet & Veet EasyWax
Varenummer: 7497
Ofte købt sammen
Veet EasyWax (Elektrisk roll-on) Starter Kit
Avivir Aloe Vera Womans After Shave - 150ml
Redo - Rosmarinolie Øko - 10 ml
Pris i alt
50,95

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Veet EasyWax System til hårfjerning - Nyhed fra Veet

Med Veet EasyWax elektrisk hårfjerningssystem kan du opnå salonresultater derhjemme.

Denne startpakke indeholder:

  • 1 stk. EasyWax System apparat
  • 1 stk. refill til ben.

Én refill til ben kan bruges til 4 hårfjerningsbehandlinger af begge underben - til en brøkdel af prisen på saloner!

Skal du bruge EasyWax til bikinilinjen eller armhulen, skal du særskilt købe "Refill til bikinilinje og armhule".

Veet EasyWax elektrisk hårfjerningssystem er et professionelt designet selvopvarmede voks system med en unik roll-on applikator.

  • Perfekt temperatur, perfekte lag, perfekte resultater
  • Refill’s både til ben og underarm/bikini
  • Nemt at sætte refill i maskinen
  • Opvarmes i 20 min. og derefter er Veet Easy Wax klar til brug
  • Fjerner hårene ved første anvendelse, og er effektiv helt ned til en hårlængde på 2 mm.

Ingredienser i voksen:
Glyceryl rosinate, paraffinum liquidum, cera alba, hydrogenated microcrystalline wax, Cl77891, Cl26100

Ingredienser i fugtservietter:
Paraffinum liquidum, hexyldecyl stearat, parfume, tocopheryl acetate, citrus aurantium dulcis peel oil, limonene, cedrus atlantica bark oil, pelargoniumgraveolens flower oil

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Gitte Ingerslev - 06-07-2016
Ikke særlig effektivt. Tager ikke alle hårene, kan ikke anbefales.
Af Belinda - 20-09-2015
Overraskende let at bruge. Det er dog lidt svært at vokse bagsiden af benene
Af Stine - 30-06-2014
Meget nemt og effektivt at bruge. Dog lidt svært, at gøre på sig selv, på bagsiden af benene, men ellers meget nemt at påføre og overskydende voks er nemt at få af igen.
Af Birgitte - 22-08-2013
Har nu prøvet EasyWax to gange. Det er nemt og effektivt at bruge, og resultatet lever op til mine forventninger. Rester af voks fjernes nemt med almindelig babyolie. Gode penge at spare, i stedet for prof. voksning
Af Mia-Linh Tran - 03-06-2013
Jeg har aldrig prøvet at vokse selv eller få det gjort professionelt, så må indrømme det var lidt af et projekt lige at finde ud af hvordan det skulle gøre korrekt. Manualen fortæller dog ganske god skridt for skridt hvad man skal gøre. Umiddelbart synes jeg det er ret tidskrævende og grisser også en del, men ganske rigtigt er de nye hår blødere. Fik dog ikke alle hår væk (ved heller ikke om det er sådan når man får det gjort professionelt?) så måtte have skraberen frem bagefter. Det er lidt svært at gøre det på sig selv synes jeg. - Til gengæld gjorde jeg det på min veninde, hvilket var meget bedre. Fik dog heller ikke alle hårene med her (der var mange, haha), men det var lettere at gøre på en anden end en selv. Måske det skal være et veninde projekt, for at gøre det selv er både svært, langsommeligt og en anelse kedeligt.
Af KJ - 28-05-2013
Jeg var lidt skeptisk i starten, da jeg havde hørt, at det skulle gøre ret ondt. Men jeg blev virkelig positiv overrasket :-) Kan klart anbefale produktet. Jeg synes også at de hår, der vokser ud på benene nu, er blevet blødere efter at jeg har brugt Veet Easywax.
Af Kathrine juhl - 28-05-2013
Jeg var lidt skeptisk i starten, da jeg havde hørt, at det skulle gøre ret ondt. Men jeg blev virkelig positiv overrasket :-) Kan klart anbefale produktet. Jeg synes også at de hår, der vokser ud på benene nu, er blevet blødere efter at jeg har brugt Veet Easywax.
Af MA - 16-04-2013
Købte Veet til min teenagedatter, da det skulle være nemt og effektivt. MEN DET VAR DET IKKE. Det er så dårligt et produkt. Det fjerner ikke hår, og voksen er stort set umulig at fjerne fra benene. Det lykkedes kun ved at bruge neglelakfjerner!!! Køb det ikke.
Af Binish Sheikh - 19-02-2013
Jeg vil gerne tilføje til min tidligere kommentarer at Med24.dk har en kanon kunderservice. Jeg kontaktet dem vedr. Veet Easy Wax og de kan godt sende en ny eller kan give reklamation på varen :) Mange tak til Med24.dk :)
Af Binish Sheikh - 19-02-2013
Jeg må desværre give den en meget dårlig karakter. Voks kommer ikke rigtig ud. Den er meget tør og kan ikke tages på. Den ruller slet ikke glat på huden. Jeg vil ikke anbefale dette produkt. Det er bedre med en 'Wax machine'
Af Helle Klausen - 01-09-2012
Jeg blev positivt overrasket over Veet Easywax-sættet. Hvad angår voks, er jeg ret pivet, må jeg indrømme. Derfor var det også med en vis nervøsitet, da jeg købte Veet Easywax og skulle tage denne i brug. Der var dog intet at være nervøs for! Det er overraskende nemt, og så længe man husker at påføre voksen MED hårene og rykke MOD hårene med papiret, så er voksningen en smal sag, der ikke gør helt vildt ondt. Anden gang du bruger voksen har du allerede tjent en salonpris ind, hvorfor jeg synes, sættet er en god investering. Et lille tip: Du kan genbruge papiret flere gange i løbet af voksningen. Du behøver altså ikke at tage et nyt stykke papir i brug for hver "stribe voks". Du kan sagtens mærke, når papiret ikke kan mere. Easywax får 4 ud af 5 karakterer, da jeg ikke helt synes resultatet holder i de lovede 4 uger. Tre uger er det dog blevet til. Foruden dette skal det have næsten maks., da det er en nem og faktisk ret effektiv måde :)
Af Hans-Henrik Kjær Hansen - 12-08-2012
Super godt nemmere kan det ikke være.... kan varmt anbefales.....

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.