HEVI bodysugaring - 600 g

Økologisk bodysugaring hårfjerning til ham og hende 600 gram
Se alle produkter fra HEVI Sugaring
Varenummer: 27191

Økologisk bodysugaring hårfjerning til ham og hende - 100% naturlige ingredienser.

HEVI Bodysugaring er et 100% naturligt økologisk hårfjerningsprodukt lavet udelukkende af rene naturlige råvarer, sukker og vand. 89% af ingredienserne kommer fra organisk landbrug. Derfor indeholder produktet ikke parfume, kemikalier eller andre sundhedsskadelige stoffer. Produktet kan bruges af mænd og kvinder, unge samt gamle, til at fjerne uønsket hårvækst overalt på kroppen - dvs. arme, ben, ryg, ansigt, intime områder og armhulerne.

Dette produkt indeholder 600g af HEVI bodysugaring og en brugsanvisning.

Virkning

HEVI Bodysugaring er skånsom mod huden under hårfjerning, fordi den er vandopløseligt, og ikke klæber sig til noget fugtig. Derfor hænger den ikke fast i huden eller de levende hudceller, kun håret og de døde hudceller som den skal. 
Produktet fjerner hårene, med hårets gro-retning, til forskel fra almindelig voks. Dette gør processen knap så smertefuld, giver færre knækkede hår, og vil i sidste ende resultere i et blødere og bedre resultat.

HEVI Bodysugaring fjerner hår ned til 3 mm, samt indgroede hår. Hvis hårene på et område er mere end 1 cm lange, anbefales det, at der bruges en trimmer inden påføring af produktet, da sukkermassen kan rive ved påføring, og dette vil virke mere smertefuldt.
HEVI Bodysugaring er et effektivt hårfjernings produkt, der sikrer, at der kommer nye og bløde hår efter behandling, så man undgår stikken og kløen ved udgroning, samt skægpest.

HEVI Bodysugaring kan opvarmes igen og igen.

Anvendelse

Opvarmning
Fjern bøttens låg inden opvarmning. 
Opvarmningtid i mikrobølgeovn kan variere. Start med at give voksen ca. 15 sekunders varme og rør derefter grundigt i massen, for at fordele varmen jævnt. Voksen skal have konsistens som sirup.

Ved opvarmning i HEVI varmeren, placeres bøtten i varmeren som sættes på 40-50 grader. Voksen er så klar til brug efter ca. 30-45 minutter. HEVI Bodysugaring kan alternativt også opvarmes i vandbad, indtil voksen har den korrekte konsistens.

Det er vigtigt at du tjekker voksens temperatur, inden du putter den på huden. Voksen skal have en temperatur på 40-50 grader, og dette kan sikres med et stegetermometer.

Kom godt i gang
- Inden voksbehandlingen vaskes huden grundigt, for at fjerne rester af creme eller olie. Bemærk at huden skal være helt ren og tør inden produktet anvendes.

- Det anbefales at trimme hårene til minimum 4 mm. - dette giver en mindre smertefuld behandling. 

- HEVI Powder påføres det område, hvor hårene ønskes fjernet. 'Powder' anbefales, da det gør huden helt tør, og får voksen til at fæstne bedre. Det er dog ikke en nødvendighed. 

- Voksen påføres den medfølgende spatel. Spatlen lægges vinkelret på huden og voksen påføres i et tyndt lag. Dette gøres mod hårets groretning. Forsikr dig, at alle hår er dækket af voks ved at skrabe 2-3 gange over området. 

 - En af de medfølgende strips lægges på voksen og trækkes efterfølgende af med hårets groretning i et hurtigt ryk langs huden. Ryk ikke opad eller væk fra huden! Processen kan gentages op til 3 gange på samme sted, indtil det ønskede resultat er opnået.

 - Spatel, strips, hud mm. skal rengøres med lunkent vand efter hver behandling. 

Herunder kan du se en brugsanvisning til HEVI bodysugaring, eksemplet vises på skinnebenet. 

Forholdsregler

Det frarådes at anvende voksproduktet umiddelbart efter solbadning samt på sår, irriteret eller betændt hud. Hårene bør være minimum 3-4 mm, men anbefales at være under 1 cm. 

Sæt dig godt ind i voksmetoden, inden du begynder at bruge HEVI Bodysugaring intimt, under armene og i ansigtet, da dette er følsomme områder. 


Produktet er velegnet til alle hud typer og kan endda forbedre eksem og psoriasis ved at fjerne det øverste lag af døde hudceller og derved fremme helingen af huden nedenunder. HEVI Bodysugaring er så naturlig, at det kan spises. 

Indhold: 600g

Ingredienser:

Sucrose*, glucose*, Fructose*, Vand, Sodium Chloride

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Danmark
Indgår i kategorierne
Hårfjerningsprodukter
Astma og Allergi EcoCert Svanemærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.