Organic Grooming Men - Deodorant

Organic Grooming Men - Deodorant
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Organic Grooming
Varenummer: 6585

Organic Grooming - Deodorant

Organic Grooming fra amerikanske Herban Cowboy er en lækker, velduftende herreserie baseret på rene økologiske og naturlige ingredienser uden skrappe og udtørrende kemikalier.

Vælg mellem 4 velduftende deo-sticks, samt en duft-fri til følsom hud, som giver effektiv og langtidsvirkende beskyttelse mod sved og lugt.

Serien er en flot serie til den kræsne og sundhedsbevidste mand, der ønsker naturlig pleje og velvære til krop og ansigt.

Organic Grooming serien fra Herban Cowboy indeholder ikke triclosan, aluminium, alkohol, propylene glycol, farvestoffer eller skrappe kemikalier.

"Hos Organic Grooming mener vi, at din hud fortjener lige så meget pleje og fokus som resten af kroppen. Veganske, naturlige og certificeret økologiske ingredienser samt genanvendelig emballage er grundlaget for vores engagement i såvel menneskers som miljøets sundhed." Luke & Lisa(stiftere)

Dusk Indeholder:
Wild Indeholder:
Duftfri Indeholder:
Forest Indeholder:
Mountain Indeholder:

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?