Pas på solen!

Solen lys og varme er - forståeligt nok -  elsket af de fleste. Men inden du dyrker lyset er der dog grund til ekstra omtanke. Sol på ubeskyttet hud forøger nemlig risikoen for at udvikle hudkræft senere i livet. Og bliver du skoldet, så stiger risikoen voldsomt.
 

Brug solcreme

At undgå middagssolen, at opholde sig i skygge, og at tage let tøj på, er de bedste og sikreste råd. Men hører du til dem der elsker at solbade eller f.eks. på grund af arbejde er tvunget til at opholde sig i solen er det vigtigt, at du bruger solcreme.

Når du bruger solcreme, skal du bruge en hel håndfuld til at dække hele kroppen. Det er langt fra nok med en lille klat hist og pist. Børn skal bruge en børnehåndfuld (ca. 20 ml) og voksne skal bruge ca. 40 ml (se billedet).


Solbeskyttelse
Solbeskyttelse

  Vi har produkterne som kan hjælpe dig
   - Aloe Vera Sun Safe
   - Mellisa Solbeskyttelsescreme
   - Mellisa After Sun
   - Beta Brun
   - Og meget mere....
Klik HER!


De fire solråd

1. Undgå middagssolen
Vær især forsigtig, når din skygge bliver kortere end dig selv. Midt på sommeren og især midt på dagen er der flest skadelige stråler fra solen. Faktisk kommer halvdelen af al stråling fra solen i tiden mellem kl. 12 og 15 (sommertid). Hvis du vil solbade, så gør det om formiddagen inden kl. 12 eller eftermiddagen efter kl. 15. Farvemæssigt opnår du stort set det samme, men sundhedsmæssigt når du meget, meget mere.

2. Ophold dig i skyggen
Du behøver ikke være i direkte sol for at blive brun. I skyggen af et træ eller under en parasol får du ca. halvt så meget solstråling. Du får også farve på en skyet sommerdag. Skyerne slipper 30-70 procent af solstrålingen igennem afhængig af skylagets tykkelse.

3. Tag let tøj på
Tyndt bomuldstøj er den allerbedste solbeskyttelse for børn. Den generer dem ikke, og det er en effektiv solbeskyttelse. Med en bomulds T-shirt på kan man opholde sig ca. 7-8 gange længere end ellers i solen uden at blive forbrændt.

4. Brug solcreme
At undgå middagssolen, at opholde sig i skygge, og at tage let tøj på, er de bedste og sikreste råd, men hvis du vil solbade, er det vigtigt at bruge solcreme.
Når du bruger solcreme, skal du bruge en hel håndfuld til at dække hele kroppen. Det er langt fra nok med en lille klat hist og pist. Børn skal bruge en børnehåndfuld (ca. 20 ml) og voksne skal bruge ca. 40 ml (se billedet).
Kilde: Kræftens Bekæmpelse, cancer.dk

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.