PainXit

PainXit

PainXit smertelindre pen er skabt af de danske opfindere, der står bag flere succesfulde produkter til medicinalbranchen. Fx. smertepennen PainGone, der er solgt i mere end 1 million eksemplarer.

Viden, erfaring og feedback fra brugere samt medicinske rådgivere viste et regulært behov for en mere enkel og let metode til håndtering af smertelindring via TNS smertepen, der var mere ideel også for patienter med gigtsvage hænder, ældre, syge eller mennesker, der af andre årsager ønsker et smertelindre apparat, der ikke kræver fingerkræfter, for at give sig selv en smertebehandling.

Med det i tankerne er PainXit designet med et patenteret super enkelt ’2- click’ – system, så du kun trykker ned – ’ klikker ’ – to gange, ét ”klik” for START og et ”klik” for STOP for en 1-5 minutters smertelindre behandling. Ingen gelé, ingen ledninger, ingen pads – og ingen bivirkninger.

Super enkel, nem og effektiv smertelindring – ”kun 2 klik væk.”

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.