Luk

Medlemsbonus

Du anvender din bonus på siden "ordreoversigt", som kommer lige før betalingssiden. Totalbeløbet for din ordre vil straks blive opdateret. Se nedenstående udsnit af siden. 

Se nedenstående eksempel


Gå til kurven
Medlemsklubben Få gratis vareprøver og 5% bonus
Nordens største udvalg til et sundt liv

Førstehjælp

Du er her: Forside > Øvrig medicare > Førstehjælp
Hos Med24 tilbyder vi dig et stort udvalg af billigt, men samtidigt effektivt førstehjælpsudstyr, hvilket inkluderer både store og små førstehjælpskasser, førstehjælp mod flåter og meget mere. Vores udstyr findes indenfor de populære mærker Snøgg, Mykit, Noraid og Nexcare. I hverdagen kommer vi ofte ud for ulykker og småskader, og når du er i den uheldige situation, at du slår dig, så er det dejligt ikke at gå ned på udstyr. Når man selv eller sit barn har slået sig, handler det om at have udstyret i orden, så alle føler sig sikre. Vi har førstehjælpsudstyr til alle husbehov.
Kundernes favoritter
I Med24’s førstehjælpssortiment tilbyder vi udstyr, som henvender sig til både bil, sommerhus, små virksomheder, kontorer, busser og det private hjem. Vores store førstehjælpskasser fra Snøgg og Noraid er robuste i formen, og der fås flere muligheder med integreret håndtag. Derudover kan det også fremhæves, at førstehjælpskasserne fra Noraid har rum, som er mærket med etiketter, som viser produkternes varenavne, varenummer og stregkode. Herved er det nemt og overskueligt at fylde førstehjælpskassen op og vedligeholde kassens indhold. Vi har også små førstehjælpskits, som er meget anvendelige i forbindelse med rejseeller til andre arrangementer så som festivaller.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Vind et gavekort til Med24.dk på 500 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i
konkurrencen om et gavekort på 500 kr.