Overvejelser før køb af skridttæller

Overvejelser før køb af skridttæller

Omron skridttæller ProSkridttælleren blev oprindeligt brugt af sports- og fitnessentusiaster. Nu bruges den af mange mennesker som redskab og motivationsfaktor til at komme i bedre form og måske også smide nogle overflødige kg. En skridttæller tæller dine skridt ved at registrere dine kropsbevægelser. Ud fra din skridtlængde beregner skridttælleren den afstand, du har tilbagelagt.

Køb en skridttæller, der passer til dine behov


Når du køber en skridttæller, er det vigtigt, at den passer til dine behov. De enkleste skridttællere viser antal skridt og/eller den tilbagelagte afstand. Man kan imidlertid også købe skridttællere, der har stopursfunktion, kan registrere start- og sluttidspunkt, udregne din hastighed, følge din rute via GPS osv. Nogle kan anslå dit kalorieforbrug og din puls og nogle kan indstilles til gang og til løb. Nogle skridttællere kan du koble til en PC, som samler oplysningerne fra en længere periode og hvor du kan udskrive en graf over udviklingen.

En skridttæller skal være let at bruge


Du kan bruge en skridttæller hele dagen eller blot, når du går tur. Skridttælleren skal være let at indstille og bruge. Når du køber en skridttæller, skal du være opmærksom på, om den er behagelig at have på og om den er let at aflæse, mens du går, og om den er rimeligt nøjagtig. Nogle skridttællere tæller for mange ”skridt”, f.eks. når du kører i bil eller på cykel på en ujævn vej, andre hopper måske over hvert fjerde eller femte skridt og tæller derfor for få skridt.  Når din skridtlængde er lagt ind og når du bærer skridttælleren rigtigt placeret på kroppen (det kan kræve, at du eksperimenterer lidt med at placere den rigtigt), bør den vise den tilbagelagte afstand rimeligt nøjagtigt.

Lidt teknik


Nogle skridttællere måler dine bevægelser elektronisk, mens andre måler dine bevægelser mekanisk ved hjælp af en slags pendul. Begge typer har deres fordele og ulemper, men i den daglige brug mærker du ikke den store forskel. 


Fri fragt over 499 kr.
Med DAO/GLS PakkeShop
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.