Kundeservice
0 varer
Kurv

Overvægt - betydning for helbredet

Overvægt kan være en risikofaktor for udvikling af en række sygdomme og en stor psykosocial belastning.

I mange år har man kun set på folks vægt i forbindelse med, at oervægtige har en forøget risiko for at udvikle sygdomme som f. eks. type 2 sukkersyge, forhøjet blodtryk, åreforkalkning og visse former for kræft. De nyeste forskningsresultater tyder imidlertid på, at det i mange tilfælde slet ikke er overvægten, der er skyld i udviklingen af sygdomme, men derimod fysiske inaktivitet. Det betyder også, at man ikke behøver at blive syg af sin overvægt, hvis man er fysisk aktiv. Desuden er det sådan, at hos overvægtige, der allerede er blevet syge, kan symptomerne mindskes eller helt forsvinde, hvis man bliver mere fysisk aktiv.

Fysisk aktivitet kan desuden være med til at afbøde de psykiske og sociale ulemper, der ofte er ved at være overvægtig. Fysisk aktivitet har også en gavnlig virkning på psyken. Den kan desuden være  med til, at folk bliver slankere uden, at det nødvendigvis kan ses på deres vægt.

Med, Okt 2008 

Køb Nupo og andre slankeprodukter hos Med24.dk
Hos med24.dk sælger vi flere forskellige slankeprodukter.  Læs meget mere om vægt og slankning ved at klikke på nedenstående links om vægttab og slankeprodukter.   

- Nupo - veldokumenteret vægttab
- Se alle vores slankeprodukter
- Artikler om overvægt og slankekur
Nupo slankepulver
 
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832