Omnimin - Tilbud

Hvorfor er Omnimin fra Biosym Danmarks bedste? Fordi Omnimin er det mest alsidige blandt de stærke vitamin- og mineralpræparater!

Vi har altid gode Omnimin Tilbud. Omnimin fås i 3 varianter og vi har næsten altid tilbud på alle 3 størrelser. Du kan klikke dig hen til Omniminprodukteren via banneret. Nedenfor kan du læse mere om Omnimin.


Omnimin tilbud

Omnimin er et stærkt vitamin-mineralpræparat, der er registreret som sådan hos Lægemiddelstyrelsen. Omnimin er derfor langt stærkere og mere alsidigt, end kosttilskudsprodukter, og Omnimins styrke og alsidighed udnytter dermed antioxidanternes beskyttende virkninger. Hos Med24.dk kan du altid finde et godt Omnimin tilbud.

Stærke vs. svage præparater


Moderne livsstil øger behovet for mikronæringsstoffer langt udover det normale. Dette betyder i praksis, at de fleste mennesker har gavn af væsentligt højere dagsdoser af vitaminer og mineraler/sporstoffer end ADT (Anbefalet Daglig Tilførsel) foreskriver. Derfor er et godt og stærkt vitamin-mineral præparat af høj kvalitet en god "livsforsikring", der samtidig bedrer almenbefindende og livskvalitet.

Forskellen på svage, ADT-baserede vitamin-præparater og de stærke præparater underlagt Lægemiddelkontrol er, at de svage kun beskytter imod de klassiske mangelsygdomme. Det gør de stærke præparater naturligvis også, men med den ekstra dimension, at de stærke har en forebyggende antioxidanteffekt. Denne effekt opnås udelukkende i de doseringer, som findes i stærke vitamin-mineralpræparater, og blandt disse præparater er Omnimin ubetinget det mest alsidige.

Der findes i dag tre typer antioxidant præparater på markedet:

De svage, der markedsføres som kosttilskud. Disse præparater er ofte alt for svage til at give fuld antioxidant beskyttelse.
Selen-ACE-typen, som nok indeholder antioxidanter i tilstrækkelige mængder, men mangler alsidigheden og derfor skal suppleres med andre kosttilskud.
De stærke, alsidige. I denne kategori findes der kun ganske få præparater på markedet, og Omnimin er ubetinget det mest alsidige præparat af dem alle.

Vitaminer:
Omnimin indeholder alle vitaminer i store doser, som udnytter vitaminernes antioxidante virkninger. OMNIMIN indeholder f.eks. hele 210 mg naturligt E-vitamin (d-alpha-tocopherol), 400 mcg Folinsyre og 500 mg C-vitamin pr. dagsdosis. Omnimin indeholder også - som det eneste multipræparat på markedet - hele 40 mg B6-vitamin pr. dagsdosis.

Minealer/Sporstoffer:
Omnimin indeholder flere mineraler end noget andet multivitamin-mineral præparat på markedet. Omnimin indeholder også - som det eneste multipræparat på markedet - organisk Bor, Vanadium og Silicium.

Antioxidanter:
Omnimin har dem alle - i tilstrækkelige mængder. Dermed er Omnimin det eneste antioxidant præparat, som ikke kræver ekstra supplement med andre vitaminer og mineraler.

Omnimin - det stærkeste og mest alsidige vitamin- og mineralpræparat - i lægemiddelkvalitet

Dagsdosis á 2 tabletter indeholder:
Vitaminer

1500 mcg A-vitamin (Retinol)*
20 mg B1-vitamin (Thiamin)*
20 mg B2-vitamin (Riboflavin)
30 mg B3-vitamin (Niacin)*
30 mg B5-vitamin (Pantothensyre)*
40 mg B6-vitamin (Pyridoxin)*
400 mcg Folinsyre
200 mcg Biotin
9 mcg B12-vitamin (Cobalamin)
500 mg C-vitamin (Ascorbinsyre)*
7,5 mcg D-vitamin (Cholecalciferol)
210 mg E-vitamin (d-alpha-tocopherol)*
200 mcg K-vitamin

Mineraler/Sporstoffer

200 mg Calcium (Dolomit)
100 mg Magnesium (Dolomit)
10 mg Jern (Aminosyrechelat)
20 mg Silicium (Na-Me-Silikat)
20 mg Zink (Piccolinat/AAC)*
5 mg Mangan (Aminosyrechelat)*
2 mg Kobber (Aminosyrechelat)*
150 mcg Molybdæn (Molybdat)
150 mcg Jod (Ka-Iodid)
125 mcg Selen (Aminosyrechelat)*
125 mcg Krom (Piccolinat)
100 mcg Vanadium (Vanadat)
2 mg Bor (Na-Borat)

Antioxidanter:

Ovenfor markeret med *
Pakning:
60 tabletter pr. glas.
180 tabletter pr. glas.
360 tabletter pr. glas.

Omnimin er fri for gær, gluten, lactose, sukker, kunstige farve-, smags- og konserveringsstoffer.

 

Kilde: Biosym.dk

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.