Om Nova TTO

Om Nova TTO

Nova TTO produkterne er baseret på Tea Tree Oil, vitaminer og plejende æteriske olier. 

Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia) stammer fra Australien, hvor oliens bakteriedræbende egenskaber har været kendt og anvendt i århundreder. Nova TTO Tea Tree Oil høstes i en plantage dyrket efter økologiske principper. Olien er standardiseret på de 15 vigtigste, aktive indholdsstoffer og opfylder ”Australsk Standard”, som garanterer, at olien altid har de samme egenskaber – antiseptisk (bakteriedræbende) og hudvenlig.
 

Nova TTO produkterne indeholder:
 

Tea Tree Oil: Renser for sygdomsrelaterede bakterier uden at forstyrre den sunde bakterieflora på huden. Genopretter bakteriebalancen på huden. Findes i alle Nova TTO produkter.

 

E-vitamin: Mindsker risikoen for oxidering af Tea Tree olien i produkterne og nedsætter dermed risikoen for hudirritationer betydeligt. Studier har vist, at oxideret Tea Tree Oil oftest er årsag til hudirritationer ved anvendelse af Tea Tree Oil. E-vitamin virker også som antioxidant for huden, ved at beskytte huden mod frie radikaler. Endvidere virker E-vitamin blødgørende, cellefornyende og beroligende for huden.Findes i alle Nova TTO produkter.

 

A-vitamin: Beroliger irriteret hud, fjerner døde hudceller samt blødgør og normaliserer huden. Findes i lotion med og uden parfume. 

Særlige kendetegn for Nova TTO produkter

 

Produkterne er tilsat E-vitamin, som mindsker risikoen for oxidering af Tea Tree olien. Herved nedsættes risikoen for hudirritationer betydeligt, da studier har vist, at oxideret Tea Tree Oil er langt mere hudirriterende end frisk Tea Tree Oil. E-vitamin virker desuden som antioxidant og beskytter huden mod frie radikaler. E-vitamin virker blødgørende, cellefornyende og beroligende på huden.

 

Yderligere er der tilsat: A-vitamin, kamille, calendula, rosmarin, pebermynte og hyben, som bidrager til nænsom og nærende pleje af hud og hår.

 

Nova TTO ren Tea Tree Oil er i brune flasker for at beskytte olien mod oxidering. Flasken er desuden forsynet med brudkant, børnesikret låg og dråbetæller. Alt sammen faktorer, der sikrer korrekt anvendelse af Tea Tree Oil.

 

Nova TTO produkter indeholder ikke parfume, undtagen Lotion med parfume. Vi ved, at der er mange, der ikke ønsker eller kan tåle parfume og derfor har vi taget parfumen ud af alle vores produkter, undtagen Lotion med parfume.

 

Novasel får Tea Tree olien fra Australian Plantagen Pty, som garanterer Tea Tree Oil af højeste kvalitet. Alt Tea Tree Oil fra denne plantage overholder standarden for indholdet af de 15 mest aktive indholdsstoffer (Australsk Standard) og testes for indholdet af tungmetaller, pesticider m.m.

Se alle Nova TTO produkterne her.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.