om mellisa

Målsætning

Mellisa Naturkosmetik har som målsætning at fremstille naturlige luksus hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Derfor udvælges naturlige og økologiske råvarer med største omhu og som nøje er tilpasset de forskellige hudtyper, uanset om det drejer sig om pleje af den normale hud eller pleje af  hud, der kræver særlig pleje. Mellisa Naturkosmetik har tanke for, at huden er vort største organ, som kræver den bedste pleje.

Hvorfor vælge Mellisa
 

I mange år har blandt andre naturfolk, munke m.fl. tilegnet sig en stor viden om brugen af naturlige planteolier, planteekstrater, duftstoffer og lignende. Det er denne viden Mellisa Naturkosmetik nu kan nyde godt af.

 

De mange års erfaringer og nutidige forskere´s viden, tyder på at de gamle læremestre havde ret. Dette giver en vis tryghed, og med denne viden er det muligt at give huden præcis, hvad den har brug for, for at bevare dens smidighed og elasticitet.

 

Mellisa Naturkosmetik er et firma som fremstiller produkter af høj kvalitet uden unødvendige tilsætningsstoffer. Firmaet udvikler hele tiden nye og spændende produkter, både til almindelig hudpleje og til hud som kræver særlig pleje.

 

Mellisa Naturkosmetik fremstiller produkter, som ikke indeholder alkohol eller parabener. Der gøres ikke brug af test på dyr.

Der anvendes klor- og PVC fri emballage, og der bruges ligeledes plantebaserede UV-filtre.

 

Mellisa´s naturprodukter er biologisk nedbrydelige, og der anvendes naturlige, økologiske råvarer, når de kan skaffes.

Se alle produkterne fra Mellisa her! 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?