Om Lavera plejeprodukter

Thomas Haase fik allerede som to-årig i 1950'erne atopisk hud (neurodermatitis), der dengang var en relativ ukendt sygdom. Hverken almindelige kosmetiske eller medicinske cremer kunne hjælpe ham, og derfor valgte han som ung at studere alternativ hudpleje.

Allerede under studierne åbnede han en af de første helsebutikker i Tyskland. Han dyrkede sine egne planter, udvandt selv ekstrakterne og producerede de første produkter hjemme i hans forældres køkken.

Efter i 10 år at have arbejdet med udviklingen af naturprodukter og erfaret et behov for disse bl.a. til sart hud, grundlagde Thomas Haase i 1987 firmaet Laverana GmbH, som producerer Lavera (Latin for Sandheden) og LAVERÉ.

Helt fra begyndelsen blev der lagt vægt på en produktion uden syntetiske ingredienser, men med olier og ekstrakter fra planter, hovedsagelig fra økologiske jordbrug.

Specielt for allergikere er produkternes hudvenlighed uhyre vigtig og derfor kontrolleres alle Lavera produkter i dermatologiske tests på frivillige forsøgspersoner.

Respekten for naturen og miljøet kombineret med nye ideer og viden er filosofien bag Lavera. Dette beviser bl.a. Lavera Lipgloss, som blev kåret til Årets produkt 2001 på den tyske økologimesse BioFach og vor Kids Børne Solspray SPF25, som fik prisen i 2003. Herudover har mere end 330 Lavera produkter gennem de seneste 18 år modtaget udmærkelsen "Særdeles god" eller "God" fra det uafhængige, kritiske, økologiske forbrugermagasin Öko-Test.

Se alle Lavera produkterne her.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice