Om Beauté Pacifique

Om Beauté Pacifique

Beauté Pacifique - Hudplejeserien købes billigt hos Med24

Beauté Pacifique Creme Paradoxe 50 ml på tilbud hos Med24Beauté Pacifique Super 3 Booster 100 ml på tilbud hos Med24Køb Beauté Pacifique øjencreme med pumpe - 15 ml billigt hos Med24Beauté Pacifique har 20 års jubilæum - Mange tilbud hos Med24

Beauté Pacifique er et 100 pct. dansk firma, der blev grundlagt i 1997 af de tidligere Novo ingeniører Flemming K. Christensen og Gunnar Svendsen. Firmaet udspringer af grundlæggernes andet selskab Cortex Technology, som udvikler og producerer avanceret måleudstyr til brug for forskning indenfor hudsygdomme verden over, og det er med baggrund i denne dybe viden om og erfaring med huden, at Beauté Pacifique-linien er skabt. Margith Adler forestår produktionen, der også omfatter pakning og distribution af lægemidler, og Flemming K. Christensen tager sig af salg og markedsføring. Gunnar Svendsen forestår den daglige ledelse af instrumentdelen i Cortex Technology.

Beauté Pacifiques produkter 
Beauté Pacifique-linien omfatter på nuværende tidspunkt 35 produkter indenfor kategorien derma-kosmetik – eller cosmeceuticals, som det kaldes internationalt. Ved derma-kosmetik forstås skønhedspleje, der altid opfylder kosmetikdirektivet, men som effektmæssigt ligger tæt på grænsen mellem kosmetik og lægemidler. Se en detaljeret beskrivelse under de forskellige produkter.

Produkterne til ansigt og krop kan kombineres, så de passer til såvel den helt unge som den modne hud. Seriens A-vitaminprodukter reducerer både aldersforandringer, solskader samt strækmærker. Som det eneste af sin type er Beauté Pacifiques A-vitamincreme ”Crème Métamorphique” i stand til at trænge ind i hudens dybere dele. Det er påvist i et uafhængigt, dobbelt blindet, placebo-kontrolleret dansk studie udført af professor Peter Bjerring på Marselisborg Hospitals dermatologiske afdeling. Studiet viste, at cremen efter blot fem dages behandling kan forstærke hudens indre fiberstruktur, så aldersforandringerne reduceres så meget, at det både kan ses med det blotte øje samt ved hjælp af avanceret ultralydscanning. Behandlingen med cremen medfører, at hudens indre struktur forynges ganske væsentligt.

Se alle produkterne fra Beauté Pacifique!

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.