Om Aloe Vera Group

I samarbejde med et andet dansk firma har Aloe Vera Group ApS udviklet en serie af kvalitetsprodukter, hvor der hele tiden sørges for at produkterne har et højt indhold af den bedste Aloe Vera og ikke indeholder overflødige stoffer, eller stoffer som er skadelige for brugeren eller naturen. Produkterne består både af hudpleje og produkter indenfor kosttilskud.

Der stilles store krav til produktionen af Aloe Vera Groups produkter - lige fra høsten på markerne i Mexico til de påfyldte flasker står hos forbrugerne. Aloe Vera Group importerer Aloe Vera Bladgel fra en af verdens største Aloe Vera producent - ALOECORP, Denver, USA. Deres Aloe Vera bliver dyrket uden brug af pesticider og andre kemikalier, og de kan altid garantere stabil levering af høj kvalitet i store mængder.

Efter høst med hånd må der højest gå 6 timer før Aloe Vera bladgelen er produceret og forseglet i en tønde, og hele produktionen skal foregå under ligeså hygiejniske forhold som på et mejeri.
Videreforarbejdningen fra råvare til færdigvare foregår i Danmark.

For Aloe Vera Group er det vigtigt, at produkterne lever op til det, forbrugerne bør forvente af Aloe Vera. Alle produkter har derfor et meget højt indhold af Aloe Vera.

Emballagen er fremstillet af det ufarlige polyethylen. Alle produkter findes i uigennemsigtige tuber og flasker. Denne emballering beskytter produkterne mest muligt mod nedbrydning af lyset og forurening fra bakterier og svampe. Produkterne får derfor længere holdbarhed, og der skal tilsættes mindre konservering.

Se alle Aloe Vera produkterne her.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?