Nyt liv til din hud

Nyt liv til din hud

En glat, frisk og sund hud. Det er slet ikke uopnåeligt. BM CosmeCeuticals har udviklet en hudplejeserie, der består af 3 regenerative produkter. Alle produkter indeholder det aktive stof Sucrose Octasulfate, der genopbygger og styrker huden.

De fleste drømmer om en smuk hud. Fast, smidig og i synlig balance. Det behøver ikke at blive ved drømmen. BM CosmeCeuticals Regenerative creme og gel stimulerer aktivt cellerne og modvirker rynker, så det kan ses. BM CosmeCeuticals indeholder forskellige aktive stoffer. Først og fremmest det virksomme stof Sucrose Octasulfate, der er i stand til at trænge igennem hudens øverste lag og arbejde i dermis – hudens understøttende lag.

Dag- og natcreme
Dag- og natcreme indeholder også ekstrakt af rooibos – afrikansk rød te – som indeholder en meget stærk antioxidant. Den beskytter huden mod frie radikaler fra UV-strålerne, stress, søvnmangel, røg og forurening.
Bruger du BM CosmeCeuticals Regenerative dag- og natcreme dagligt, vil du kunne forvente et synligt resultat efter 4-6 uger.

BM Regenerative GEL 28
Vælger du at supplere med BM Regenerative GEL 28 – f.eks. som en kur i 2-4 uger – vil du umiddelbart herefter kunne se en synlig forskel. GEL 28 er udviklet til hud med et akut behov for genopbygning og til behandling af store porer, uren hud, ar, pigmentforandringer og milde irritationstilstande. Du kan også med god effekt bruge GEL 28 omkring øjnene og på halsen. Alle 3 regenerative produkter kan bruges så ofte, som du ønsker det. Du får dog den største effekt, hvis du som minimum bruger produkterne morgen og aften på nyrenset hud.

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.