Kundeservice
0 varer
Kurv

Nyhed mod uren hud - Zap&Hide fra Jane Iredale

Jane Iredale introducerer Zap&Hide™; en dobbelt concealer stick, der ikke blot dækker, men også heler og efterlader huden med en flot, glansfuld overflade.

Zap er en klar stick med antiseptiske og antiinflammatoriske planteekstrakter, mens Hide er en farvet, cremet concealer, der dækker urenheden. Zap&Hide™ er effektiv, men så mild at den kan bruges efter behov – flere gange i løbet af dagen.

Zap&Hide dækker ikke blot urenhederne.
Zap&Hide indeholder et nyt, acnebekæmpende peptid, der kaldes Tego Policosanol, og som reducerer øget talgsekretion uden at udtørre huden. Det hæmmer også væksten af mikroorganismer. Produktet indeholder planteekstrakter fra bl.a. tea tree bladolie, der virker antiseptisk. Begge ender bekæmper urenheder, og camouflage enden indeholder endvidere mineraler, der dækker.

Zap&Hide er ikke forbeholdt kvinder.
Mænd kan også bruge den!
Det er et fantastisk produkt til mænd og hjælper også mod indgroede hår. Påfør behandlingsdelen "Zap" på indgroede hår; den hjælper med at hele og bekæmpe bakterier. Brug derefter "Hide" til at dække eller udligne rødme i huden.

Produktet passer lige til tasken, så du kan lave touch-up på urenhederne i løbet af dagen. Det er ikke nødvendigt at bruge en pensel. Påfør "Zap" direkte på huden og ton produktet ind i huden med ringfingeren. Påfør derefter "Hide" for at dække rødme og ton ud med fingeren.

Jane Iredale fraråder at bruge Zap&Hide til at dække i øjenområdet. Produktet er en behandlende concealer til urenheder.

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832