Nutrilution

Læs mere om Procrumbs fra Nutrilution.

Nutrilution – udvikler af livets køkken

Nutrilution blev stiftet i 2019 i Aarhus med målet om at skabe kvalitetsernæring og en nyfortolkning af, hvordan vi laver mad. Vi har, med hjælp fra eksperter fra sundhedssektoren specialiseret i proteinfødevarer, udviklet livets køkken ved at tilbyde ny, komplet plantebaseret inspiration og fødevarer, der ikke går på kompromis med kvaliteten af næring eller miljø. Stifteren, Josephine Quist, der til daglig studerer Medicin på Aarhus Universitet og desuden er atlet i bodybuilding, har udviklet en innovativ tilgang til at adressere næringsproblematikkerne med fokus på nydelseselementet.

Det kan være en udfordring at sikre sig en god næring og ordentlige fødevarer - især til grupper med særligt høje krav til deres egen kost, fx ældre og veganere, vegetarer, laktoseintolerante m.m.
Man er, hvad man spiser, og ens kost har stor indflydelse på kropsfølelse og helbred. Nutrilution har derfor som mål at udvikle et revolutionerede og uset alternativ, som ikke blot sikrer brugeren fibre og en komplet, kvalitetsproteinkilde – der sikrer dig energi og optimale omstændigheder for hurtig healing – men også mulighed for at nyde mad, som du kender. Vores værdier involverer både høj kvalitet af fødevarerne samtidig med fornøjelsen af spiseoplevelsen.

Hvordan sikrer vi det? Nutrilutions første produkt er i form af plantebaserede, proteinberigende krummer, som med sin originale og behagelige, knasende tekstur kan bruges i en bred vifte af retter. Hvor du som bruger kan lave en æblekage, ostelagkage, lasagne og panering boostet med vegetabilsk kvalitetsprotein og fibre. Protein bidrager til at vedligeholde muskelmasse og normale knogler. Fibre er godt for normal fordøjelsesfunktion. Derudover har du frihed til at lave din yndlingsmad og nyde muligheden for en anderledes madlavning. Vi anvender et spildprodukt fra kartoffelstivelsesproduktion, der har vist sig at være en fuldstændig unik og fantastisk proteinkilde – kartoflen. Vi repræsenterer et grønnere protein.

Højkvalitets ernæringsprodukter inspireret af verdensmålene

Nutrilution har fra start aktivt støttet FNs bæredygtighedsmål som verdensmåleme ”stop sult”, ”sundhed og trivsel” og ”ansvarligt forbrug og produktion”. Vi vil beskytte befolkningen fra sult, fejlernæring og sygdom uden at gå på kompromis med miljøet. Vi vil gerne inspirere mennesket til at sætte deres egen næring og krop i fokus og derved øge funktionalitet og livskvalitet gennem nye mulighed for optimeret næring i form af protein.

Køb Nutrilution hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du nemt og hurtigt købe Nutrilution Procrumbs. Fri fragt ved køb over 200 kr. - Bæredygtige forsendelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?