Nutrilett Sødemiddel

Hvorfor skal jeg benytte sødemiddel, fremfor almindeligt sukker?

Sødemidler bruges til at mindske det daglige energi indtag, da disse ikke indeholder kalorier, som almindeligt sukker gør.
Sødemidlerne fra Nutrilett indeholder natriumsaccharin og natriumcyclamat. Sødemidlerne søder ligesom sukker, og har ingen bismag.
Sødestofferne søder meget mere end sukker gør, nogen søder 600 gange mere end almindeligt sukker, derfor skal man ikke anvende ret meget sødemiddel, før man har opnået den samme søde smag. Fordi der anvendes så lille en mænge sødestof, får disse ikke blodsukkeret til at stige, og kan bruges til at bevare et stabilt blodsukker. Derudover påvirker det kolesteroltallet positivt, da sødemiddel kan være med til at sænke kalorieindtaget, og dermed risikoen for overvægt og følgesygdomme.

For dig som er diabetiker, kan det anbefales at søge læge inden brug af sødemiddel, så du kan få vejledning til det sødemiddel, som ikke påvirker blodsukkeret.

Sødemiddel anvendes i kaffe, te, madlavning og bagning.

De to varianter af sødemiddel

Nutrilett SØD, flydende - søder som sukker, og kan anvendes til frugtgrød, kager, desserter, og bagværk. SØD flydende søder uden bismag, og indeholder ingen kalorier. Flaskens indhold (250 ml) svarer til 2,2 kg sukker i sødeevnen.

Nutrilett SØD, tabletter - søder som sukker og kan anvendes i varme og kolde drikke. Søder uden bismag, og indeholder ingen kalorier. 250 SØD sødetabletter svarer til ½ kg sukker.

Her kan du læse gode råd om, hvordan du holder dit blodsukker stabilt hele dagen

Hos Med24 finder du altid gode priser på slanke produkterne fra Nutrilett. Vi pakker, sender og leverer alle ugens 7 dage. Husk, at du altid kan opnå gratis fragt, når du handler hos Med24.dk.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.