Nupo Startpakker & Pakketilbud

Vil købe stort ind af din favorit Nupo-smag eller vil du udforske alle de lækre smage inden, at du investere i en stor pakning af én slags? Så kan du nemt købe både Mega og Kæmpepakninger af dine yndlings Nupo Diet Shake-varianter, ligesom du også kan få en smagsprøve på Nupos produkter med Nupo Startpakken. Læs mere om Nupo Startpakker & pakketilbud her!

Bliv klogere på Nupo med vores mange artikler: Nupo FAQ | Kom godt i gang med Nupo | Guide til Nupo | Nupo Slim Boost

Kom godt i gang med en startpakke fra Nupo

For at gøre det nemt og overskueligt for dig at komme i gang med dit vægttab, har Nupo lavet startpakker og tilbudspakker. Pakkerne indeholder masser af lækre Nupo produkter, så du både kan holde dig til favoritterne eller kaste dig ud i nye smage!

 Nupo er den mest populære slankekur i Danmark på grund af sine kliniske test og effektive produkter. I mere end 30 år har Nupo været førende indenfor måltidserstatninger samt fuldkosterstatninger, og tusindvis af danskere har fået hjælp til et varigt vægttab med Nupo. Nupos Diet Shake-kur er en VLCD-kur, også kendt som Very Low Calorie Diet. Med denne kur indtager du mellem 700 og 1000 kalorier om dagen, hvilket kan hjælpe dit vægttab på vej.


Vælg mellem 2 fantastiske startpakker

Det er vigtigt, at du under vægttab kan lide de produkter, du bruger, og derfor har vi sammensat en startpakke som indeholder 1 stk. af Nupos produkter i forskellige smagsvarianter. Så kan du nemt og billigt kan finde den smag og det produkt, du bedst kan lide. Når du har fundet de rigtige produkter, er det nemt at komme i gang med din Nupo kur.

Kom godt i gang med din Nupo kur med en stor startpakke. Pakken indeholder produkter, som sikrer dig op til 12 dages Nupo kur. Med denne luksus startpakke får mulighed for at prøve 6 forskellige Nupo Diet Shake-smage, så du nemt kan finde din favorit. Denne startpakke er til dig, som gerne vil prøve et bredt udvalg af smagsvarianter i den første del af din Nupo kur.

Er det første gang du skal prøve Nupos slankekur? Med denne startpakke kan du prøve mange smagsprøver på diverse Diet Shakes, Diet Soups, One Meal-shakes, One Meal-barer og Protein Bite fra Nupo. Den fantastiske startpakke giver dig mulighed for at finde dine yndlingsprodukter, som du kan købe i store pakninger bagefter. På den måde undgår du at spilde penge på smagsvarianter, du ikke bryder dig om, ligesom du kan udvide din horisont med nye produkter.


Nupo Kæmpekøb - Storkøb med store besparelser!

Når du har fundet den smagsvariant, du bedst kan lide, kan du med fordel købe produkterne i vores storkøbspakker. Med Nupo kæmpekøb-pakkerne får Nupo pulver nok til en uges kur på Diet Shakes. Med en sådan kur udskifter du alle dagens måltider med velsmagende og kalorielet shake. Kuren er tilrettelagt således, at du drikker de lækre shake 6 gange om dagen. Med Kæmpekøb-pakkerne har du nok pulver til at lave 6 shakes dagligt i 7 dage.

Kæmpekøb smagsvarianter

 • Chokolade
 • Caffe latte
 • Jordbær
 • Blåbær-hindbær

Nupo Megakøb

Megakøb-pakkerne indeholder op til 3 ugers brug af pulver i den smag, du bedst kan lide. Megakøb-pakkerne er til dig, som er seriøs omkring dit vægttab og som har masser af gåpåmod til at gennemføre Nupo kuren. Den er desuden velegnet til jer, som sammen vil gå på slankekur og lægge jeres livsstil om. Med Nupo Kæmpekøb skal du ikke bekymre dig om planlægning eller indkøb. Alt du skal er at ryste dit pulver i den smarte Nupo-shaker og så er du klar! I megakøb pakkerne får du pulver nok til at kunne lave 126 portioner, altså 21 dage med Nupo kuren. 

Megakøb fås i smagsvarianterne

 • Kakao
 • Caffe latte
 • Blåbær-hindbær
 • Jordbær

One Meal storkøb - Meal Replacement barer

Ønsker du at erstatte et eller flere af dagens måltider med et kaloriefattigt alternativt. Nupos One Meal Replacement barer indeholder alle de næringsstoffer, du har behov for i et hovedmåltid. Samtidig indeholder hver bar cirka 200 kalorier, så du nemt kan holde dig i kalorieunderskud.  Det er en fordel at købe produkterne i store pakker, hvis du vil erstatte et eller flere måltider i en længere periode, eller hvis I er flere, som vil prøve Nupo.

Pakkerne indeholder 24 barer i smagsvarianterne

 • Chokolade-mint
 • Karamel
 • Chokolade
 • Brownie Crunch
 • Lemon Crunch
 • Toffee Crunch

Bemærk: Tilføj 24 barer til kurven og opnå rabat. Du får rabat på baren med karamelsmag ved 12 styk.


Køb Nupo Startpakker billigt hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du nogle af de bedst tilbud på Nupo-produkter - online såvel som i butikker! Vores store udvalg af kalorielette barer og shakes samt Nupos Slankekosttiskud til billige priser har gjort os til en af kundernes fortrukne steder at købe Nupo. Vi pakker, sender og leverer gratis køb over 200 kr. alle ugens 7 dage, så du hurtigt kan komme i gang med din kur. 

bjælke med link til alle nupos produkterpil til toppen med24

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice