Nupo Startpakker & Pakketilbud

Kom godt i gang med en startpakke fra Nupo

For at gøre det nemt og overskueligt for dig at komme i gang med dit vægttab, har Nupo lavet startpakker. Det er vigtigt at du under vægttab kan lide de produkter du bruger, og derfor har vi sammensat en startpakke som indeholder 1 stk. af Nupos produkter i forskellige smagsvarianter, så du nemt og billigt kan finde den smag og det produkt, du bedst kan lide. Når du har fundet de rigtige produkter, er det nemt at komme i gang med din Nupo kur. 

Kom godt i gang med din Nupo kur med en stor startpakke. Pakken indeholder produkter som sikrer dig op til 12 dages Nupo kur. 

Nupo Kæmpekøb

Storkøb med store besparelser!
Når du har fundet den smagsvariant du bedst kan lide, kan du med fordel købe produkterne i vores storkøbspakker. Med Nupo kæmpekøb pakkerne får du pulver til at kunne lave Nupo shakes i en uge. En Nupo kur er hvor du kan udskifte alle dagens måltider med en lav kalorie shake. Med kæmpekøbs pakkerne får du altså nok Nupo pulver til at kunne lave 6 shakes om dagen, i en hel uge.
Kæmpekøb pakkerne kan fås i smagsvarianterne kakao, caffe latte, jordbær og blåbær-hindbær.

Nupo Megakøb

Megakøb pakkerne indeholder op til 3 ugers brug af pulver i den smag du bedst kan lide, så du kan lave din favorit Nupo shake hver dag. I megakøb pakkerne får du pulver nok til at kunne lave 126 portioner, altså 21 dage med Nupo kuren.
Megakøb fås i smagsvarianterne kakao, caffe latte, jordbær, blåbær-hindbær, og mango vanilje.

Meal Replacement storkøb

Ønsker du kun at erstatte nogen af dagens måltider med en lav kalorie mulighed fra Nupo, kan du vælge Meal Replacement barerne. Pakkerne indeholder 24 barer, i smagsvarianterne chokolade-mint, karamel, hasselnød og chokolade.

Det er især en fordel at købe produkterne i kæmpe køb, hvis du skal være på en Nupo kur i en periode, eller hvis i er flere som gerne vil prøve slankeprodukterne fra Nupo, på denne måde kan i nemlig spare flere penge.


Hos Med24 pakker, sender og leverer vi alle ugens 7 dage, så din pakke kan komme frem til dig, så hurtigt som muligt. Husk at du altid kan opnå gratis fragt. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.